arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum
ama zaten kelebeğin ömrü kadar olan motor hayatıma son noktayı koymayı düşünüyorum

ale:açıkcası bu kadar yavaş bir süratte bu kadar yaralanmam benim şu an için değil fakat ilerisi için çok korkuttu. bu hızda böyleyse 100 150 km yi düşünemiyorum hızımı tam bilmiyorum ama sonuçta kırmızı yanıyodu önümde bir araba vardı ve kalktık gittik 15 20 km filandır en fazla yani ve şu an ağrımayan yerim yok. durdukça aha buramda ağrıyo diyip bi başka yerin farkına varıyorum. bizimkiler zaten istemiyorlar binmemi tuz biber oldu. babam da motordan düşüp köprücük kemiğini kırmış bir insan yani ben bu işi çok sakat buldum. sürekli arkadaşlarımızın ölüm haberleri üstüne bugün hasar tespit için servise gittim orda bi abi vardı ismini hatırlayamadım carrefour un önünde jip çarpmış belki aranızda tanıyanlar vardır vucudunda kırılmdık kemik kalmamış 4 ayda anca kendine gelmiş ben de bir gün öyle olmak istemem açıkcası. bizimkilerin araba alalım motoru satıp zarar bile etsek problem değil demelerine karşı koyamıcam sanırım

ale:
daha önce dediğim gibi motor kilo olarak çok ağır geliyor bana. ben de ufak tefek bi şey sayılmam ayrıca bilemiyorum
olaydan sonra kendime gelince motorun kaza yerinde fotolarına da çektim daha sonra eklerim isterseniz şu an gerçekten adsabım çok bozuk belkide böyle ufak bi kaza ile gözümün açılması iyi oldu bilemiyorum
kiminizle 2 yıldır kiminizle 1 aydır beraberiz hepinizi çok seviyorum tek tek öpüyorum lütfen motor sürerken çok dikkatli olun