Honda CBF 500 aldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tekrar hayırlı uğurlu olsun Can'cım :) Bir an evvel kredinizin bitmesi dileği ile :) Resim de koy haaa :p Anladın sen onu :mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Tekrar hayırlı uğurlu olsun Can'cım :) Bir an evvel kredinizin bitmesi dileği ile :) Resim de koy haaa :p Anladın sen onu :mrgreen:

Seninde internetin hayırlı olsun...Bağlattın ha....

5x hayırlı olsun.... Güle güle bin........

Bu arada politik cevaplar verenler ayıp ediyor..... :farao:

güle güle kullan ,harika anlatmışsın ,özellikle eve nasıl gitçez lan diye düşünmen beni kopardı :cherry:

hayırlı olsun.motoru garaja koyunca insanın gözüne hep büyük görünür zaten.
bu normaldir.kazasız günler dilerim:cat:

Hade hayırlı olsun bi gün geçmiş aradan hala resim yok hayırlatayım dedim:cherry:

hayırlı uğurlu olsun dostum..kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle..

ama...dikkat et,gerçekten çok hırçın ve ağır bir motor..yeni başlayanlar için pek hata kaldıracağını zannetmiyorum..kullanımı kolay ama bi hornet yada cbf1000 kadar kıvrak bi motor değil..bu motorların kullanımı 500 lüklerden daha basit..

Hayırlı olsun 500cc nin en iyi motorunu almışın. Güzel günlerde kullanırsın inşallah:rendeer:

Hayırlı olsun güle güle kullanmak nasip olsun.Çoğu kişinin idealindeki motor.İlk baslangıç olarak 500cc den baslaman gerçekten iyi cesaret işi :)

mesaj yazan herkese tek tek teşekkür ediyorum. elleriniz dert görmesin bu heyacanımı paylaştınız. valla bu olayları bir evdekilere anlattım iki hemen pc nin başına oturop burayı yazdım. seviyorum sizleri:rendeer:çok duygusal oldu ya:salut::p

motoruda plaka dahil 12500 ytl ye aldım yani 500 ytl gibi bi indirim olmuş oluyor. fakat diğer modellerdeki durumları bilmiyorum

Hayırlı olsun,Kazasız belasız nice güzel günlerde kullanman dileklerimle...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar