dün itibariyle benimde bi cbf 250 im oldu motorumu almaya giderken epey zorlandım ama değdii fotoları koyamıyrum bana bi yardımcı olun site hata veriyooo
Hayırlı uğrlu olsun kazasız belasız nice km ler sürmeni temenni ederim...Resim için: İmageshack.us sitesine girip (resmi yeniden boyutlandır kısmını 640x480 getirmelisin)browse butonunu tıklayarak bilgisayarındaki resimlere tıklayıp şimdi yükle butonuna bas...daha sonra -Forum kodu-'nu kopyalayıp cbf topçine yapıştırınca olacaktır...resimleri tek tek yüklersen daha kolay olur toplu resim yüklemeyi bende becerenedim...

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:17 ----------
Bende pazar günü 30bin km 2003 twister bakacağım ama biraz tedirginim sonradan bir sorunu çıkarsa parçası pahalı diyorlar. Birde 100 km de 4.5-5 litre yakıt az sayılmaz :silent:
Benim motorum daha bugüne kadar hiç 4,5-5 Litre yakmadı...yaklaşık 4 Litre yakıyor herzaman...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:22 ----------
Bu sayedede sizi 105.sayfaya ulaştırdım ohbe bir sayfa daha gittik...
Son düzenleme: