Arakadaşlar merhaba...Bu konuyu baştan sona okudum gerçekten benim için çok faydalı oldu.Ben yeni motora başlayan biri olarak kendime motor bakmaktayım.150 cc motosiklet düşünmüyorum, aslında hayalimdeki motor Gs 500 ama benim gibi yeni başlayan biri için fazla olduğunu düşünüyorum.her ne kadar "500cc tek silindir motorla bişey olmaz al gitsin" diyen motorcu arkadaşlarım ve motor ustaları olsada ben yine en iyisi 250cc bir motorla başlamamın daha iyi olduğuna kanaat getirdim.
İlk etapda 500cc er 5 ve gs 500 peşine düştüm araştırdam filan ama hem zaman geçipde araştırnca, hemde biraz bütçenin de etkisiyle 250cc ye döndüm çin malı düşünmüyorum o zamanda tek seçenek nerdeyse cbf 250 kalıyor..özelliklede naked hastası biri olarak tasarımı sadeliği hoşuma gitti,ayrıca sizin yorumlarınızıda okuyunca baya bir ilgilenmeye başladım cbf 250'le...ikinci el alıcam... araştırdım biraz, genelde 10000km altında 5500tl civarı,10000-20000km üzeri 4500tl civarı motorlar var..
Sizin bu konuda paylaşımlarınzı bekliyorum, benim gibi yeni bir motor aşığı biri için...
Ne dersiniz...250cc lemi başlamalıyım?
yoksa dişimi biraz daha sıkıp yada bütçemi zorlayıp bir gs500 (600tl civarı2003modeller var) çok da uçuk olmazmı?
cbf 250 ikinci elde 10000km üstü alsam 4500tl-5000tl civarı makbulmüdür bana sorun yaratırmıki?
son olarak temiz bildiğiniz,tavsiye edebileceğiniz bir cbf 250 varsa yardımlarınızı bekliyorum...
Arkadaşlar kafanızı şişirdim ama kusuruma bakmayın ne de olsa acemiyim ve insanın soracak çok sorusu oluyor..

Bu konuyu okurken çoğu zaman çok faydalandım kimi zamanda çok eğlendim...

çok keyifle okudum 50 küsür sayfayı...