Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

5 cbf 150, 1 v strom, 9 kişi buluştuk. güzel bir gün geçti.

Son düzenleme:
selamlar arkadaşlar her ne kadar devamlı aranızda olsamda bu gün itibarı ile cebefe 150mle artık aranızdayım saat 21:00de motor elime geçecek.Sizden isteğim engin tecrübelerinizden yararlanmak(unutmadan bütün forumu defalarca okudum)

selamlar arkadaşlar her ne kadar devamlı aranızda olsamda bu gün itibarı ile cebefe 150mle artık aranızdayım saat 21:00de motor elime geçecek.Sizden isteğim engin tecrübelerinizden yararlanmak(unutmadan bütün forumu defalarca okudum)

motorun hayırlı olsun umarım seni üzmez mutlu mesut yaşarsınız:rendeer:

arkadaşlar bi kaç ay önce almış olduğum motosiklet pantolonunu bugün deneme fırsatı buldum benden tam not aldı eğer imkanınız varsa uğraşmayın dizliklerle felan pantolon sayesinde soğukta sürüş zevkide artıyor hiç bişey hissetmiyosunuz soğuk namına

arkadaşlar bi kaç ay önce almış olduğum motosiklet pantolonunu bugün deneme fırsatı buldum benden tam not aldı eğer imkanınız varsa uğraşmayın dizliklerle felan pantolon sayesinde soğukta sürüş zevkide artıyor hiç bişey hissetmiyosunuz soğuk namına

kanka önemli olan su geçirmemesi...soğuk geneli geçirmiyor...:cat:

bini69 hayırlı olsun:cat:

metahan abi ne sogugu ne de yagmuru geçiriyor bende de var held in pantolonu çok yagmurda kullandım su almıyor,
bu arada bayramın üçüncü günü uludaga çıkıyor gelen buyursun....

cihan abi HEL kendini kanıtladı dediğin gibi...

abi zaten hava soğuk...Uludağ Allah bilir nasıldır...yolunuz açık ola abi...

hocam hangi markayı aldın :silent:bende almayı düşünüyorum motor pantolonu.Önerisi olanlar varsa söyliyebilirmi? Revit ve held düşündüğüm modeller.100euro civarı birşey bakıyorum.:silent:

cihan abi HEL kendini kanıtladı dediğin gibi...

abi zaten hava soğuk...Uludağ Allah bilir nasıldır...yolunuz açık ola abi...

abi yaktın beni.gittim motor pantolonu diye naylon aldım kuryecilerin kullandığından yok yapamadım elimde. patladı :p burdan isteyen varsa aldığım fiyattan düşüğüne verebilirim.ihtiyacı olan varsa.:bounce:

Son düzenleme:
abi nasıl anlamadım...ben 15 yıldır diz örtüsü kullanıyorum...dışı naylondur ama içi sağlamdır...örtü la bu...pontul değil he...sadece rüzgarı dize vermez...

hocam hangi markayı aldın :silent:bende almayı düşünüyorum motor pantolonu.Önerisi olanlar varsa söyliyebilirmi? Revit ve held düşündüğüm modeller.100euro civarı birşey bakıyorum.:silent:

mont held ti bir kaç defa yağmura yakalandım. cep telefonu ön cepteydi zerre yağmuru almamış içeriye. pantolonu da held aldım ama yağmurda hiç kullanmadım ,referans mont oldu benim için. fiyatı 160ytl patolonun

yaktın beni yaktın hiç boşuna söylenme :p:p alacağım 35 milyonunu :queen::queen::bounce:

yiğidim sende bu tarz bir örtü kültürü yok la...al pontul kurtul...bu örtü la ayuu...dizini korur...ayak bileğine kadar anca...ne bekliyodun...Muson Yağmurlarındamı denedin keko...heryer açık bişey kısa mesafeler için...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar