3 lira yan sanayisi:mrgreen:10 ytl sıkışmış bişey olmaz far patlar benim 3 defa patladı!meto abi sözü arabadan açmışken ordaki q7 ibaresini kullanmayacaktın yaram depreşti o nası bi alet ya....:salut:baktınmı sayısala ne oldu bana gene 3 in 1 aldım:salut
lmaz bu iş sürmeye devam cıbıfleri.
Allah çarpsın şimdi tekrar uyandırdın beni...hep unuturum hafta boyunca bakmayı...belkim şimdi 5 trilyon sahabıyım...eğer çıkmışsa 100 kişiye sıfır cbf 150 alacağıma şeref sözü veriyorum...
Q7 traş kanka yav...ama bi numarası var yazayaım...
şerit değiştirmelerde aniden yanınızda bitiverecek bir aracı aynadan farkedemediyseniz, size yardımcı olan bir radar sistemi var. Bu sistem, arka tampondaki algılayıcılarla 50 metreye kadar olan alandaki nesneleri belirleyip, "Abi gelen var" diye yan dikiz aynasındaki LED lambalarla uyarıyor.
Önce biraz sönük yanan lamba, siz şerit değiştirmekte ısrar ederseniz daha parlak yanıyor...radar nümerosu fena değil bak...iç gösterge ışıklandırma kırmızı...seksi alet...
4.2 lt doğrudan püskürtmeli benzinli V8 motor ...
350 beygirlik güc...
Altı hava yastığı, ABS, ESP, adaptif hız sabitleyici, yönlendirilebilir farlar, park mesafe ve geri görüş kamerası, Side Asist şerit ihlal sistemi, lastik basınç sistemi, lima, katlanabilir elektrikli aynalar, alarm, anahtarsız giriş sistemi, havalı süspansiyon, hafızalı-elektrik kontrollü, ısıtmalı ön koltuklar, elektrikli ayarlanabilir direksiyon simidi ve dahası...
kanka biz alışmışız patronla Porche Cayenn'e...artık bizi kesmez Q7...yatıyo abisi...
yani traş makina...:queen: