arkadaşlar bugün cbf in 500 lüğünü sürmek nasip oldu banasağolsun bi abimizin..sahilde bi test sürüşü yaptım..ne mübarek bi makinadır o öyle yaa..cbf gerçeğine işaret etmekte yarar var tabi
Ben de cbf500 deneme şansı yakalayanlardanım ve denedikten sonra da fena halde gaza gelmiş durumdayım, çok hoşuma gitti. Acayip dengeli biR alet, sesi de çok tatlı. Madden müsait olsam hiç düşünmeden ikinci motor olarak alırdım. İlerisi için ciddi niyetlendiğim bir alet.:cat:
Bu arada bir cbr'cının cbf'i objektif değerlendirmiş olması da çok güzel. İşte biz bu sayılan sebeplerden seviyoruz cbf150'yi. Ayrıca en önemli özelliği ekonomikliğidir bunu da belirtmek lazım almayı düşünenlere.
Yalnız 2.viteste 40km'den sonra fena bağırıyor benim motor, daha fazlasına çıkma 3'e geç diyor. 60km'de 3.vitesin neredeyse sınırı. Nasıl 65 gördünüz yav 2.viteste. gerçi benim rölanti birazcık yüksek, zırt pırt istop etmiyor artık. Ve havalar ısındığından beridir en fazla 1dk. içinde ısınıyor motor. Ve hep tek marşda çalışıyor.
Son düzenleme: