Luxor, D&B artık Mobil kullanıyormuş yağ olarak zaten. Benim motorda ses biraz daha iyileşti sanki, daha bir tok çıkıyor sesi yağ değiştikten sonra. Yalnız serviste oynadılar mı bilmiyorum ama sanki debriyaj biraz geç kavrıyor gibi, bunda zincirin gerilmiş olmasının etkisi olabilir mi? Tecrübeli arkadaşlar ne der?(Gerçi büyük bi sorun değil, gerekirse bi uğrar ayarlatırım, istediğin zaman uğra kontrol edelim dediler serviste, bu da hoşuma gitti doğrusu)
Zincir de artık şakur şukur ses yapmıyor gayet iyi oldu. Motorda artık eskiye göre daha çabuk 60kmleri buluveriyor.
Bu motorun hakkı uzun yolda 100 - 110. Ki ben Cuma günü uzun yola çıkıcam, amacım 80-100 arası gitmek.
Fazlası arkadaşların da dediği gibi hem motora hem bize zarar, katılıyorum. Hız azken daha keyifli seyahat ediliyor bu aletle.
ömerdüsmez, evet fazlasıyla mesgul ettin başlığı, artık daha uslu kullan emi güzel kardeşim. Motorcunun amacı uzun süre sağlıklı olarak motor üstünde kalmak olmalı. 50 - 60 yaşlarına gelince yazarsın forumlarda, 17 yaşımdan beri motor kullanıyorum diye. Bunun için gereken tek şey akıllı uslu, dikkatli ve tam korumalı kullanmaktır motoru unutma. Hız yapmak için Hondanın düzenlediği cbr125 - cbf250 cup yarışları var, 18'i aştın mı katıl onlara hız tutkunu, adrenalinini orada bastır. Bak, benim hemşehrim olan
Kenan Sofuoğlu en iyi örnek. O da 17 yaşında başlamış motora. Sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz.

Anladın sen onu.:wiinkk: