Teşekkürler Luxor bilgiler için.
Ben de ilk uzun yol deneyimimi geçtiğimiz pazar Ankara ve Bolu MT ekiplerinin ortaklaşa düzenlediği Beypazarı gezisinde edindim:
http://www.motosiklet.net/forum/gez...mt-bolu]-22-nisan-beypazar-gezisi-raporu.html
CBFmle 311 km yol yaptım gidiş dönüş için, gezideki motorlar içinde en az yakıt tüketimini Keeway'lerle beraber yaptık. Tam dolu depo ile çıktığımız yolda bizim benzin gösterme özürlü benzin göstergesi daha deponun dörtte birinin dolu olduğunu gösteriyordu döndüğümüzde. (Şunu tamir ettirmenin bir yolu var mı acaba?)
Motor 1600 km civarında, dönüşte otobanda 125 gördük, SSçi arkadaşlarla beraber geldik bi ara :cherry: .250lik abilerinin yanında birazcık geri kalsa da kopmadı gruptan.
Uzun yol deneyimleri:
1) İndiğinizde kaskınızı temizlemek için ıslak ve kuru mendil bulundurun, resmen bir sinek katliamı yaşıyorsunuz :queen:
2) Lastikler gerçekten güven vermiyor, bi iki kere korkmadım değil uçurumdan aşağı uçacağım diye. İlk fırsatta ben de yeniliycem lastikleri. Metzeller varsa ikisini de değiştircem.
3) CBF 150 uzun yol ve yüksek hızda son derece sorunsuz, 125yle giderken aynalarda en ufak bir titreşim görmedim. Ayak padleri fena titriyor ama. Onun da çaresi üzerinde lastik/kauçuk malzeme olan padler varmış sanırım, onlardan sormak soruşturmak lazım.
4) Grup halinde çıkılacak gezilerde çok fazla güvenmeyin, 2 kişi giderseniz gruptan geri kalabilirsiniz. Kendinize yavaş bir grup bulun

Ayrıntılar şimdilik bu kadar, teşekkürler