Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben ortalama 10 günde bir yıkamacı arkadasımda yıkatırım ve hiç bi sorun olmuyor belki ona denk gelmiştir far içinde en ufak buharlaşma olmamıştır beyler bu motorlar 150 lik tabiki ufak tefek sorunlar cıkacaktır hangi motorda sorun yok ki birazda bizim kullanımlardan bu sorunlar cıkıyor söliyim bu motorlar 5000 den sonra dahada acılacak motorlar yani düzgün bi kullanımda 140 görecegine eminim ilerde tabi
dikkat ettinizmi hep sorunlara denk gelmiştir,onun şansı,fabrika hatası deniliyor alalala ozaman 5 motordan 3 üne denk gelıyor yada fabrika hatası oluyor
öyle diyosan öyledir..bence mavi daha iyi:mrgreen:yavv sizin için dere tepe gidiyorum resim çekiyorum soruya bak??????
r:
Fotoğraflar Süper olmuş Murat Abi eline Koluna sağlık, Paylaşımların için Teşekkürler:rendeer:
Arkadaslar kullanıcılardan hiç biri soruma cvp vermedi acaba depo üstü çanta kullanılabiliyormu cbf150'ye depo şeklinden dolayı sorun çıkartıyor mu?Deneyenler var mı?Şehir içinde pratik kullanımlı depo üstü çantaları.Onları düşünüyorum da.
depo ustu thankpad çanta kullanılıyor dostum guzelde oluyor racing tipi olmadığı için herhangi bir rahatsızlık vermiyor. Oguzhan da vardı sanırsam Memnun olduğunu söylüyordu.
Son düzenleme: