Hangi kaza haberi kaçırdığım bir mesaj mı oldu ????
Hangi kaza haberi kaçırdığım bir mesaj mı oldu ????
ben o dedigin motorada bindim 1 yamaha ve 3 honda aldım sattım senin sorun degil dedigin seyleri ben diger kullandıgım araclarda görmedim ayrıca 30000km sonunda bile ilk alındıgı günkü gibi temiz ve titiz kullandım bütün motorlarımı ama cbf 150 bazı yönleriyle beni cok kızdırmıs ve hondaya olan güvenimi sarsmıs durumda su an sattıgım ybr yi bile geri almayı düsünüyorum su bi kac gündür :farao:
Benİm Motor 3000 De Ve HİÇ Bİ Sorun Yok Dandİk Falan Dİİl Ben 20 Ytl Lİk Benzİnle 300km Yaptim Yedek Dahİl Motoru Hor Kullanirsaniz Orasi Burasi Çikar Honda Bu Kalİtesİnden ŞaŞmaz ÇİNLİlerle Yanyana Bİle Anmayin Bence YOKUŞ AŞŞAĞIDA 125 GÖRDÜM DÜZ YOLDA 110 YAPIO
hocam bahsettiğin sorunlar bende yok...1400 olacak...cbf 150 yi satıp ybr almak bana ahmakca geliyor hocam...ilk yazılarından beri motorun problemi olduğunu söylüyorsun...bence motoru devirsiz ve kötü kullanıyorsun...bu sonucta bir actıva scooter değilki kullanıcı iyide olsa kötüde olsa gitsin...devir makinası...40 ytl ile 400 km den fazla gidiyorum...yedekle bile 80 gittim...yolda kalmayayım diye alayım artık dedim...makina 120 rahat rampa aşağı 130 görüyor...dediğin gibi egzantirikten bir bir kaşık sesi geliyor...onuda sen deyince dikkatimi çekti...yani paranoyak olunca ulan geliyo galiba dedim bende...sonuçta pistonlar vs biyerlerden normal motor sesi geliyor...herhalde deiğin ses...bu ybrdede vardı...benim anladığım bu tip küçük hacimlerde bu hep var...buna has bişey değil...blok yapısıylamı alakalı artık anlamıyorum ...
junıors kardeşimede geçmiş olsun...dediği gibi malzeme çin malı andik ürünlerden biraz daha kaliteli...yaptıpın kazanın durumuna... motorun düşüşüne göre vs granaja binen hasar değişiyor...transalp zanneti galiba motoru...esas ybr nin ön kafasını görseniz şaşarsınız...ula buna para mı verdik diye aptallaşırsınız...benim ybrmde oldu...
metehan abi haklısın ama benim motorda aldıgımdan beri var bu sorunlar birazda sans benimde 4 üncü motorum bu plastik aksam olsun yürüyen aksam olsun ben hondaya cokta yakıstıramadım alırken hiç düsünmedim ama simdi düsünüyorum 1500 e yaklastı diger cbf 150kullanıcısı biçok arkadasım var onlarınkinede biniyorum arada bendeki sorunlar yok ve
ben kullanım hatası yapmadıgıma inanıyorum
motoru devirli ve akıskan kullanırım ve 1 defada hergün en az 100 km yapıyorum beni tek teselli eden servisin ilgili olması ve honda garantisi
dostum güzel kullanıyorum diyorsan benim aklıma başka bişey geldi o zaman...belkide sana gelen mal üretim hatalı vs...yani aklıma başkada bişey gelmiyo...ne kadar kötüde kullansan makina sağlam be abicim..en azından ybr ye 5 basar...
dostum güzel kullanıyorum diyorsan benim aklıma başka bişey geldi o zaman...belkide sana gelen mal üretim hatalı vs...yani aklıma başkada bişey gelmiyo...ne kadar kötüde kullansan makina sağlam be abicim..en azından ybr ye 5 basar...
Kesin bi çapan oğluluk var..Hala bu kadar övmeye...Farkındasın dimi topiğe yazanlar memnuniyetsizliklerini dile getiriyorlar....
Tek tek dökülmeye başladınız.....Ama sen inatçısındır...Çöpe de atsan hayat onda diye bağırırsın.....![]()
Bari ybr yi kötüleyip durma...Çarpılacan.....:cat:
Ya neden övüyor bu kadar motorunu bu metehan efendi acaba:queen: :queen: :queen:
öyle diyosan öyledir metehan abi bide senle tartısayımmı öyle degil diye :mrgreen: abi motor seni sarmıs aslında benmi abartıyorum bilmiyorum ama beni yolda bırakmadı hiç bi honda buda saydığımız aksaklıkların dısında bırakmaz zannediyorum ybr konusunda haklısın ben sinirle demisim gidip alıcam geri diye ondan iyi tabi::koop::
Kesin bi çapan oğluluk var..Hala bu kadar övmeye...Farkındasın dimi topiğe yazanlar memnuniyetsizliklerini dile getiriyorlar....
Tek tek dökülmeye başladınız.....Ama sen inatçısındır...Çöpe de atsan hayat onda diye bağırırsın.....![]()
Bari ybr yi kötüleyip durma...Çarpılacan.....:cat:
ben erol merol bilmem abi kendi kanaatlerim ve tecrübelerimle izlenimlerimi yasadıgım seyleri aktarıyorum ne olursa olsun ben hondadan baska motora binmem eyer kızdıysamda cbf e vardır bi bildigim ama dedikleri gibi bu motor 150 lik bisey beklememek lazım!!!! bence 4 milyarlık motordan biseyler beklemek lazım !!!
kanka msn açık ama sorayım bari...geçen bir yere bakmaya gittiydin ne oldu o...inceledinmi...
kanka valla ne bileyim eski mesajlarına bakıyomda...erol 88 gibi maşallah aragazı veriyon...vallahi bak ilk mesajlarına kadar indim...valla 3 mesajından 2 si vurun cbf 150 ye hesabı...:queen:
yahu hiçmi çevrenizde kurye falan yok..onlara sorun yav...marka diye aldık...hakkını veriyor...alp varya sen işkembeden sallıyon...kim ne diyo la keko...junıors sağlam kaza yapmış...aykan dışında pok atan kim var la...![]()
taam lo hemen kızma...ben içimden geçeni yazdım...aslında erol haklı...en kral motor TVS imiş...hiç arızası yok...çünkü piyasada yok...
![]()
o nerelerde...özledik valla...