Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ne ara yaptin yaw.. birakmaya gelmiyo seni kampus disina :)
bu arada sen yarin giriyo musun sinava ? yoksa sonrakine mi ?
Shakulin

Yarın nasıl kalkıp gidecem bilmiyorum ama sabah 7.30da Kızılay'da ol dediler bana :queen:
Kaza hadisesini hiç sorma, basit bişeydi ama ürktüm açıkçası :pale:

Eh sonunda dijital makinede aldık, bahar da yüzünü gösterdi, artık bol bol resim koyarım buraya. Son fotoğraflarımdan biri. Bostancı sahilden.

Yarın umarım yeni fotoğraflar çekeceğim. havada iyi olacakmış, günümü motoruma ayırmak istiyorum.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Abine sor.cbr125 i...Oda metin ustaya sorsun...Bakalım ne diycek....

Ben söyleyim..Kesinlikle alma diicek...Nedenleri abinden dinle....

Abime kalırsa En kötü Cbr600R al dıo yaramaz dio cbr125 sana ama 10 mılyar en kotu para lazım cbr600 ıcın :) bende var 4-4.500 mılyar kısmet abı bakalım:)
Metin ustayıda aradım konustuk alma dio:) cbr ondada vardı cbr nos felan taktım dıodu ama satmış ondakini :)

Bakalım Kısmet be abi:wiinkk:

Sağolasın, onun içinde bir Öveçler turu da var, hatta ilk kazamı bile öyle yapmıştım, arkadan otobüs çarpmıştı :queen: Aramızda kalsın :wiinkk:

Aman dikkat et, yarın Anatolia ya beklioruz ayrıca ;) :cat:

azmancanjunyorcan girella dııl canım o gılera
arastır gor bak:D
italyan malı runner ve nexus gıbı 2 sanat eserı uretmıs marka

ben bu yazıyı yazarken sen dışarda yatıyoır mangay yakıyor olacaksın auahuah ulan keşke istanbulda olsam. girilla ne bılım bana dandikimsi geldi :)

Son düzenleme:
ne oldu bu topiğe 2 sayfalarda geziyoruz yoksa toptan motorlarımı sattınız:p :) :)neyse motordan bahsedelim benim motor 1500 km oldu su an tek belirgin sorun eksantrik zincirinin gene ses yapmaya başlaması bugün ugrayıp eksantrik zincir gergisi siparisi verdirdim otomatik gergi olduğundan direk gergi değişiyor onun haricinde bi sorun simdilik yok.

ne oldu bu topiğe 2 sayfalarda geziyoruz yoksa toptan motorlarımı sattınız:p :) :)neyse motordan bahsedelim benim motor 1500 km oldu su an tek belirgin sorun eksantrik zincirinin gene ses yapmaya başlaması bugün ugrayıp eksantrik zincir gergisi siparisi verdirdim otomatik gergi olduğundan direk gergi değişiyor onun haricinde bi sorun simdilik yok.
Eeee site yönetimi kaçırınca katılımcı arkadaşları böyle oluyor...

Ben de 620 kmdeyim. Sanırım yağın kirlenmesi, benim de devirli kullanmam nedeniyle benzini çabuk yedim. 30 TLlik benzin bana 270 km olarak döndü. Supersport gibi kullanmaktan vazgeçsem iyi olacak galiba :)

st_erdogan başka bir forum sitesinde olanları okuduktan sonra sorunun sadece bu site yönetiminde olmadığını düşünmeye başladım

Yakın bir arkadaşımın cbf150 si var ve 100 km yi geçememesinden şikayetçi, ve aynı zamanda gaz yemede sanki biraz dengesizliği var siz de durum nasıl?

Yakın bir arkadaşımın cbf150 si var ve 100 km yi geçememesinden şikayetçi, ve aynı zamanda gaz yemede sanki biraz dengesizliği var siz de durum nasıl?
Henüz rodajdayım (620km), 100ü zorlanmadan görüyor. Gaz yemede bence bir dengesizliği yok ama daha tecrübeli arkadaşlara sormak lazım.

aslında normal cünki benimkide yokus assagı çok nadir 120 diyor 100 de normal bi sürat ama rüzgar eğim gibi etkenlerde etkiliyor motoru sürücünün agırlığı vs.. sonuçta 100 bu motorun gercek sürati 110 120 de zorlama limiti daha fazla zaten yapmaz gaz yemede dengesizlik var biraz çünki bu motorun kalbüratörü makinaya küçük geliyor ani hızlanmalarda yığılması ve son rüratlerde isteksiz olması bu nedenden dolayı ama sonuçta gene ekonomik olamıyor devirlenince benzini içiyor devirli kullanan arkadaslar zaten biliyodur ben bi depoyla 300 diyemedim daha

Forumdan Uzaklaştırıldı
İşçilik 5.sınıf
Parça Kalitesi 4.sınıf naylon (plastik)

Kaza Yapmayın, dikkatli olun Lütfen.

Son düzenleme:
Ben ilk depomu hafta sonu boşalttım , 300 km yol gittim , tam 30 YTL lik benzin doldurdum.Km de 10 kuruş l. Kısa mesafade işe gidip gelirken ısırma vs gibi sorunlardan dolayı , uzun yola çıksam daha az yakabileceğini düşünüyorum. Zaten 1 kaç kuruş az yada fazla yakması çokta önemli değil , önemli olan performansı. Şu anda 400 km deyim, rodajdan dolayı daha 90 ı geçmedim :)

İşçilik 5.sınıf
Parça Kalitesi 4.sınıf naylon (plastik)

Kaza Yapmayın, dikkatli olun Lütfen.

aynen katılıyorum kardeşim honda bizi sonuna kadar kazıkladı bu konuda bu ya ... en dandik çinlinin bile orası burası oynamıyo bunda oynamadık yer yok plastikler son derece kalitesiz işçilik vasatın altı sabah arka bagaj klidi düstü civatalarıyla beraber 2 inci oluyo zor tamir ettim eksantrik ölesine konsoldan gelen cazır cuzur sesler ölesine vites atarken sanki sanzumanı parcalıyomusum gibi gelen sesler daha 1500 bile degil bu km de honda bunu yapıyosa ....

aynen katılıyorum kardeşim honda bizi sonuna kadar kazıkladı bu konuda bu ya ... en dandik çinlinin bile orası burası oynamıyo bunda oynamadık yer yok plastikler son derece kalitesiz işçilik vasatın altı sabah arka bagaj klidi düstü civatalarıyla beraber 2 inci oluyo zor tamir ettim eksantrik ölesine konsoldan gelen cazır cuzur sesler ölesine vites atarken sanki sanzumanı parcalıyomusum gibi gelen sesler daha 1500 bile degil bu km de honda bunu yapıyosa ....

yaaaaa allah allah ben'de neden bu tarz sorunlar yok anlamadım ve ayrıca bence parçalarıda kalitesiz değil eğer öyle olsaydı 1750km ye gelene kadar her yerinden bişeyler çıkardı bence çok güzel bir motor ve sorunsuz ayrıca en dandik çinlide bile oynama yok demişsin sen öyle san sen bi çin malı yarı otomatik motora bin bakalım üzerinde titreşimden durabilcenmi bu motorda 120 km hıza geliyorum bi gram titreşim yok bence kullanıma ve motorun bakımınada bağlı ben her kullanıştan sonra her yerini silip temizliyorum ve hiç bir sorunda yok :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kaza Resimlerini En Kısa zamanda Koyacağım.
Allah Kimseye Göstertmesin, Verilmiş sadakam varmış hele ki şimdi haberi okuyunca :S

yaaaaa allah allah ben'de neden bu tarz sorunlar yok anlamadım ve ayrıca bence parçalarıda kalitesiz değil eğer öyle olsaydı 1750km ye gelene kadar her yerinden bişeyler çıkardı bence çok güzel bir motor ve sorunsuz ayrıca en dandik çinlide bile oynama yok demişsin sen öyle san sen bi çin malı yarı otomatik motora bin bakalım üzerinde titreşimden durabilcenmi bu motorda 120 km hıza geliyorum bi gram titreşim yok bence kullanıma ve motorun bakımınada bağlı ben her kullanıştan sonra her yerini silip temizliyorum ve hiç bir sorunda yok :rendeer:

ben o dedigin motorada bindim 1 yamaha ve 3 honda aldım sattım senin sorun degil dedigin seyleri ben diger kullandıgım araclarda görmedim ayrıca 30000km sonunda bile ilk alındıgı günkü gibi temiz ve titiz kullandım bütün motorlarımı ama cbf 150 bazı yönleriyle beni cok kızdırmıs ve hondaya olan güvenimi sarsmıs durumda su an sattıgım ybr yi bile geri almayı düsünüyorum su bi kac gündür :farao:

Aykan senin bahsettiğin sorunlarla 2100 km sonunda hala tanışmadım (Allah tanıştırmasın)
Yoksa biz cbf 150 cc kullanmıyormuyuz?
Juniors geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Eve gidip Fotoğraf makinasını alıp resimlerini çekcem ama canım hiç istemiyor Heleki Bu yeni kaza haberlerini duyunca iyice Moralim Bozuldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar