tabiki dokundu simdiden tesekkürler.
aslında bana cbf 150 bir cok acıdan uygun geliyor ancak alan arkadaslar bana kızmasın.
Sanki baska bir motorun üstüne honda maskesi takılmıs gibi gittim yakında gördüm parca,fiyat,yakıt hatta konfor da iyi denebilir ama sanki kuryelere,paket serviscilere vb. göre üretilmis gibi.
Hele o egzos yok mu bende tamamen hayal kırıklığı yarattı...
Diyeceğim o ki görünüm olarak biraz daha sık olabilirmis yanlıyor muyum?
Ben sizin kadar deneyimli değil ancak bi motor sever olarak bunlar dikkatmi cekti.Ustaların yorumlarını bekliyorum tsk.
prenskaan kucuk markaların yada cınlı olan motorsıkletlerın goruntusu,al benısı var bıraz.o yuzden de buyuk markaların kucuk hacımlı motorsıkletlerı ıle cok benzıyorlar hatta bırebır kopya desek yerıdır cınlıler ıcın.bu sızı gorsel olarak yanıltabılır tabı ama ne olursa olsun cbf 150 nın uzerınde olup kullanmaya basladıgınız an oyle olmadıgını honda kalıtesını ve motorun yoldakı gıdısını hemen hıssedeceksınız.evet eksoz gorecelı olmasına ragmen cbf 150 nın cırkın yanı bu benım sahsı gorusum.ama konfor,kalıte ve dayanıklılık konusunda ıse gorunusu cınlıler gıbı gorunsede asla kıyaslama onlarla.ama bıraz daha performans ve goruntu ıstersen cbf ten + ları olan cbr125 ı kesınlıkle onerırım sana.bu 2 model de kalıtelı ve honda guvencesındedır.cbf150 pıyasaya yenı cıkan bır model oldugu ıcın su ana kadar sorunları olup olmadıgına daır bır bılgı veremem sıze ama cbr 125r ıle ılgılı bugune kadar tek bır olumsuz yan arıza vs..duymadım...