Ya arkadaşım ben artık 150-250 cc leri geçtim.Şöyleki; hani prof oldum anlamında değil.Virajlara nasıl yatılır nasıl kalkılır.Hangi viraja nasıl girmeli azcık kestirebiliyorum.En düşük 250 cc bişey almak istiyorum.Sebebi ise kız arkadaşımla küprü yolunda giderken amelenin teki gelip arkamdan sellektör yapmasın.Emniyet şeridi ile sağ şerit arasında korka korka gitmeyeyim.Araba aralarında kaçacak gücüm olsun.Ama herşey bütçe meselesi işte.İki seçeneğim var.Arabamı sattığımda aldığım yarın birgün evlenirsem lazım olur dediğim 7-8 millyarımın içine edip bir motor alıcam.Yada hiç kendimi kasmadan 1450ytl peşin verip 2000 ytlye 11 ay kredi kartı ile taksitle vade farksız (kampanya böyle) bu cbfi alıcam.Ve bu ikinci yol bana çok az koyar ufak ufak alırım aleti.Ama diyorum 3,5 ona vereceğime 4,5-5 gibi bir cbf alayım.En azından 250cc ama oda deli benzin yakıyor(basmassan yakmıyor ama eminim ben asılırım) parçası deli pahalı.Ön km göstergesi kırıldı arkadaşın 1500 ytl.YBR 250 den parça ve benzin yakma konusunda ısrarlıyım ama 4000EURO ya piyasaya çıkması bekleniyormuş tabi bu rakkam %10 + yada %10 - olabilirmiş net değilmiş.
Dediğim gibi geçtiğimiz tüm yaz sağ şeritten biri üstüme çıkmasın diye olabileceğim en max hızımla ybr 125 imle 7000km yol yaptım ama artık sıkıldım.Acele etmemem gerekli ama hiçbişey bulamazsam gidip cbf 150 alıcam ayak yerden kesilsin en azından.
Geçen ay BMW nin test sürüşüne gittim F650GS ve K1200S kullandım.
F650GS hepiniz biliyorsunuzdır belki onun geyiğini yapmicam ama K1200S resmi için
http://www.motoforum.cz/galerie/images/BMW_K1200S_1024x768.jpg
çılgın bir alet.Söylediklerine göre 192 Beygir 1200CC .
F650GS i test ettikten sonra gözüme kestirdiğim en büyük makine oydu orada.Ona atladım ehliyetimde 2 yıllıktan fazla olduğu için hemen verdiler.O nasıl hızlanma arkadaşım asfaltı yarıyor alet.Şimdi bunları gördükten bildikten kullandıktan sonra birde ekonomik sıkıntı varken ben nasıl motor alayım ki
Bu arada keweey sp 150 ; 1,82 lük 89 kgımla trafikte bel ağrısı yapıp dar manevrası ile beni sinir edecek kadar keyifsizdi.Sanırım ben endurocuyum.
Bu arada 4,5 lara 2005 ve altı twister bulabilirsin sahibindencomdaki 5 milyarlık ilanları ara pazarlık et.Orada herkes kafasına göre fiyat yazıyor ama kırma şansın var.