Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

aynen hocam ..şu an motoru yeni aldım 250 km de daha..algısı vergisi plakası korumalıkları bitirdi beni.biraz rahatlıyayım..duroları değiştirmem lazım..birde balans ayarı gerekiyomu hocam..

Kocaeli İl Temsilcisi
gördüklerim inanın motorun üstünde 2 metre olsa o kadar rahat süremezdi algısı oluşturdu bende:queen: motora hakim olmakla alakalı bir şey olsa gerek. tecrübe edilir inşallah:wiinkk:

Tanıdık bi endurolu arkadaşım olsa kullanıp deneyecem ama tanıdıkta yok :)

aynen hocam ..şu an motoru yeni aldım 250 km de daha..algısı vergisi plakası korumalıkları bitirdi beni.biraz rahatlıyayım..duroları değiştirmem lazım..birde balans ayarı gerekiyomu hocam..

Lastikleri değişince yapıyorlar sanırsam balans ayarı . Ben lastikleri değiştirirken balans yapmışlardı .

Selam arkadaşlar,bir sorum olacaktı.Pirelli Dura Tracktion lastiklerin üzerinde ön lastik için 33 psi,arka için 41 psi gibi bir değer yazıyor.Ancak Kullanım klavuzu ise ön 25 arka tek kişi için 29,iki kişi için 33 psi olarak belirtilmiş. Dura Tracktionlar için ve tek kişi için hangi basınçta hava basmak gerekir?

Son düzenleme:
Hocam plaka 41 mi ? :cherry:

yok hocam 34 :D
başka şehir plakası bana pek mantıklı gelmiyo.
aslında kapatmıyıcaktım ama herkes iyi niyetli değil ne olur ne olmaz kapattım işte :D:D

forumdan cbr250si olan bi arkadaşla gezmeye gittik.
emirgan korosunda buluştuk, garipçe tarafına gittik. asfaltını beğenmeyince buraya gittik.
inanılmaz güzel bi yer hele ki 180 derece virajlar var çok eğlenceli. düşük hızla girilen sert virajlar bi sola yatırıyo bi sağa yatırıyo art arda insanı.

istanbula gelebilme imkanın varsa bigün buluşalım?

Kocaeli İl Temsilcisi
yok hocam 34 :D
başka şehir plakası bana pek mantıklı gelmiyo.
aslında kapatmıyıcaktım ama herkes iyi niyetli değil ne olur ne olmaz kapattım işte :D:D

forumdan cbr250si olan bi arkadaşla gezmeye gittik.
emirgan korosunda buluştuk, garipçe tarafına gittik. asfaltını beğenmeyince buraya gittik.
inanılmaz güzel bi yer hele ki 180 derece virajlar var çok eğlenceli. düşük hızla girilen sert virajlar bi sola yatırıyo bi sağa yatırıyo art arda insanı.

istanbula gelebilme imkanın varsa bigün buluşalım?

Hocam valla buluşursak çok iyi olur iki cbf takılırız :) Benim kız arkadaşım zaten istanbulda devamlı geliyorum ben istanbula :)

Arkadaşlar.. Bu gün 42 000 km deki motorumun yağ buji ve hava filtresini değiştirdim.
Buji İridyum buji taktım. Hava filtresi orjinal.

Yağ ise ilk kez Iphone tam sentetik denemek istedim. 20-30 km test edeyim dedim. Şimndiye kadsar çok yağ denedim. Ama ilk kez motorumun bu kadar sessiz ve keyifli çalıştığına şahit oldum. Sanki altımda sessiz bi elektrik motoru var..zııı..seşlinde inceden bir ses geliyor sadece. sıfır titreşim. Bundan sonra temin edebildiğim müddetçe Iphone ile devam edeceğim.

Yağ şu:

http://www.feyizoglu.com/10W40-4T-Sentetik-Motor-Yagi-1L-_47480.html#0

Kocaeli İl Temsilcisi
Arkadaşlar.. Bu gün 42 000 km deki motorumun yağ buji ve hava filtresini değiştirdim.
Buji İridyum buji taktım. Hava filtresi orjinal.

Yağ ise ilk kez Iphone tam sentetik denemek istedim. 20-30 km test edeyim dedim. Şimndiye kadsar çok yağ denedim. Ama ilk kez motorumun bu kadar sessiz ve keyifli çalıştığına şahit oldum. Sanki altımda sessiz bi elektrik motoru var..zııı..seşlinde inceden bir ses geliyor sadece. sıfır titreşim. Bundan sonra temin edebildiğim müddetçe Iphone ile devam edeceğim.

Yağ şu:

http://www.feyizoglu.com/10W40-4T-Sentetik-Motor-Yagi-1L-_47480.html#0

İphone yağ güzeldir kalitelidir :) Hem iphone kullanınca cbf'in yağ yakma olayıda azalıyor diyorlar . Bende motorumda iphone kullanıyorum 10 w40 tam sentetik .

Hocam motora ne sürdünüzde öyle parlıyor :=))

feyizoğlundan genel temizleyici, parlatıcı almıştım. şampuanı bide yıkama süngeri var onla yıkayıp güderiyle parlatıyorum. hiç güneşte beklemedi. sabahları işe giderken güneşte sürüyorum dönüşte hava kararıyo zaten evde de işte de kapalı otoparkta duruyo motor.
ayda 1 veya 2 kere gün içinde gezersem bi orada güneş görüyo motor:D

feyizoğlundan genel temizleyici, parlatıcı almıştım. şampuanı bide yıkama süngeri var onla yıkayıp güderiyle parlatıyorum. hiç güneşte beklemedi. sabahları işe giderken güneşte sürüyorum dönüşte hava kararıyo zaten evde de işte de kapalı otoparkta duruyo motor.
ayda 1 veya 2 kere gün içinde gezersem bi orada güneş görüyo motor:D

maşallah ya ne kadar şanslısınız. bizim otopark mucur tabir edilen taş serili. girişe koydum iki gün. oradaki motorlar şu şekilde \\\\\\\\\\ benim motor da bu şekilde -- park halinde :queen::flower: hemen şikayet etmişler beni. bende 5 bin lira para verdim tabi yan koyarım dedim:mrgreen: baktım olmuyor mecburen taşlı yere geri döndük:jocolor::thumright

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar