ethem hocam..saygılar..bende 1 hafta önce cbf 150 aldım..forumu epey geriden takip edip okudum..senin paylaşımlarını takip ediyorum..bir ara zincir ek yerinden kopmuş baban ile bir yere giderken oralardan forumu okuyorum devamlı..ozamanlar 10w50 yağ tavsiye etmişsin..bende rodaj aşamasındayım..300 km deyim..rodajdan sonra 10w50 yağ düşünüyodum ..sen iy demişsin..şimdi iphone den memnunsun..şimdiki tavsiyen nedir..rodajdan sonra nasıl yağ tavsiye edersin..birde rodaj aşamasında dikkat edeceğim husus varmı ..normalde 80 i geçmedim ..devir 6000 lerde seyrediyo..saygılarArkadaşlar.. Bu gün 42 000 km deki motorumun yağ buji ve hava filtresini değiştirdim.
Buji İridyum buji taktım. Hava filtresi orjinal.
Yağ ise ilk kez Iphone tam sentetik denemek istedim. 20-30 km test edeyim dedim. Şimndiye kadsar çok yağ denedim. Ama ilk kez motorumun bu kadar sessiz ve keyifli çalıştığına şahit oldum. Sanki altımda sessiz bi elektrik motoru var..zııı..seşlinde inceden bir ses geliyor sadece. sıfır titreşim. Bundan sonra temin edebildiğim müddetçe Iphone ile devam edeceğim.
Yağ şu:
http://www.feyizoglu.com/10W40-4T-Sentetik-Motor-Yagi-1L-_47480.html#0