Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Kocaeli İl Temsilcisi
Bakalım başka kimler müsait yazarlar buraya , sayıya göre plan yapıp birşeyler ayarlarız . Bu çarşamba biz istanbuldan arkadaşlar gelmişti 4 kişi . Kartepe - Sapanca yaptık güzel oldu . :)

Ezio41 ile salı günü bi gezi planı aşamasındayız. ist avrupa yakası. ben kesin geziyorum, ezio41 bi aksilik çıkmazsa gelicek.

arnavutköy-bebek-emirgan korusu tarafından sarıyere kadar sahilden gidip oradan bahçeköy-kemerburgaz arasında bol virajlı, taze asfaltlı belgrad ormanı yollarından gidip gelmeyi düşünüyorum. eşlik etmek isteyen varsa, buyursun gelsin. memnun olurum.

ortalama 7 yıldır çalışıyorum. nerdeyse haftasonu hiç izinli olmadım:(

Son düzenleme:

F54

allah sabır versin bende 6 yıldır ayda sadece 1 pazar çalıştığım için kızıyordum demekki beterin beteri var..

Kocaeli İl Temsilcisi
Ezio41 ile salı günü bi gezi planı aşamasındayız. ist avrupa yakası. ben kesin geziyorum, ezio41 bi aksilik çıkmazsa gelicek.

arnavutköy-bebek-emirgan korusu tarafından sarıyere kadar sahilden gidip oradan bahçeköy-kemerburgaz arasında bol virajlı, taze asfaltlı belgrad ormanı yollarından gidip gelmeyi düşünüyorum. eşlik etmek isteyen varsa, buyursun gelsin. memnun olurum.

Bi aksilik olmazsa gelicem inş. :)

cumartesi gunu yapsaydınız kesın katılırlırdım en sevdiğim yol guzelgahı dır sizlere iyi viraj lar sımdıden

cumartesi gunu yapsaydınız kesın katılırlırdım en sevdiğim yol guzelgahı dır sizlere iyi viraj lar sımdıden

eğer akşam üstü gelebilirsen burak'ı bilmiyorum ama ben beklerim senlede bahçeköy kemerburgaz atarız:)
hocam malesef haftasonu etkinliklerine katılamıyorum. olurda birgün haftasonu izinli olduğum bi işte çalışırsam o zaman etkinliklerde banko olucam:D

Kocaeli İl Temsilcisi
Arkadaşlar bugün Kadıköy'e gittim Bay-Moto'ya Pulsar 200'ü test etmek için , baya bi hoşuma gitti motor konforu hariç :) Cbf daha konforlu ama pulsar cbf'ten çok daha seri ve frenleri daha iyi geldi bana :)

Bugün lastikleri Pirelli Dura Traction ile değiştirdim. Takma dahil 220 tl.
Önde orjinal duro vardı, arkada sawallow takılıydı. Aldığım arkadaş sıfır takmıştı sawallow'u. 600-700 km ancak oldu dedi. Takım olsun diye ön arka değiştirdim .

Pazar gününe varmı tur isteyen? anadolu yakası Yalova? İznik? polonez? İzmit ......????

katılmayı çok isterim ama bu hafta mümkün değil. işten güçten motora binemedim 1 hafadır zaten:pr:
gerçi geçen ben bi izniğe gittiydim. heryer köstebek yuvası gibiydi toz toprak. inşallah toparlamışlardır. sizlere keyifli sürüşler...:cherry:

Arkadaşlar bugün Kadıköy'e gittim Bay-Moto'ya Pulsar 200'ü test etmek için , baya bi hoşuma gitti motor konforu hariç :) Cbf daha konforlu ama pulsar cbf'ten çok daha seri ve frenleri daha iyi geldi bana :)

Pulsar ı bende merak edıyorum ben Gis akedemide Ktm Duke 200 kullanmıstım egitimden sonra cbf ten sonra bana titresimli geldi ama gaz tepkisi ve frenler cok iyidi gercekten

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:34 ----------

eğer akşam üstü gelebilirsen burak'ı bilmiyorum ama ben beklerim senlede bahçeköy kemerburgaz atarız:)
hocam malesef haftasonu etkinliklerine katılamıyorum. olurda birgün haftasonu izinli olduğum bi işte çalışırsam o zaman etkinliklerde banko olucam:D

insallah birgun denk getiririz bugun ilk defa hanımla cıktım cbf le benı hiç uzmedi Bahçekoy virajlarıda ayrıca cok zevkliydi

Kocaeli İl Temsilcisi
Pulsar ı bende merak edıyorum ben Gis akedemide Ktm Duke 200 kullanmıstım egitimden sonra cbf ten sonra bana titresimli geldi ama gaz tepkisi ve frenler cok iyidi gercekten

Ktm'yi denemedim ama aşağı yukarı ktm ile aynı olduklarını söylüyorlar pulsarın . Bence fiyatına göre gayet güzel motor . Ben beğendim şahsen pulsarı :) Hızlanması gaz tepkisi çok güzel . Cbf baya yavaş kalıyor pulsara göre. Cbf'in tek bi avantajı var oda daha konforlu pulsara göre :)

selamlar arkadaşlar, yakın zamanda cbf ine lastik alan arkadaşlara bir sorum var; hangi marka lastik aldılar, memnunlarmı. teşekkürler.

Kocaeli İl Temsilcisi
selamlar arkadaşlar, yakın zamanda cbf ine lastik alan arkadaşlara bir sorum var; hangi marka lastik aldılar, memnunlarmı. teşekkürler.

Michelin Pilot Street kullanıyorum gayet güzel yol tutuşu var . Islak yolda da iyi tutuyor . Duro'lar gibi kaymıyor , ben memnunum şahsen :) Tavsiye ederim .

Ezio41 peki bu lastiği kışın kullandınızmı yada şöyle sorayım kışlık lastik kullanan varmı cbf çilerden.

Kocaeli İl Temsilcisi
Ezio41 peki bu lastiği kışın kullandınızmı yada şöyle sorayım kışlık lastik kullanan varmı cbf çilerden.

Kışın kullanmak daha nasip olmadı ama yağmurlu havada baya bi kullanma fırsatım oldu . Islak zeminde de performansı gayet güzel :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar