Ezio41 ile salı günü bi gezi planı aşamasındayız. ist avrupa yakası. ben kesin geziyorum, ezio41 bi aksilik çıkmazsa gelicek.
arnavutköy-bebek-emirgan korusu tarafından sarıyere kadar sahilden gidip oradan bahçeköy-kemerburgaz arasında bol virajlı, taze asfaltlı belgrad ormanı yollarından gidip gelmeyi düşünüyorum. eşlik etmek isteyen varsa, buyursun gelsin. memnun olurum.
ortalama 7 yıldır çalışıyorum. nerdeyse haftasonu hiç izinli olmadım![]()
Ezio41 ile salı günü bi gezi planı aşamasındayız. ist avrupa yakası. ben kesin geziyorum, ezio41 bi aksilik çıkmazsa gelicek.
arnavutköy-bebek-emirgan korusu tarafından sarıyere kadar sahilden gidip oradan bahçeköy-kemerburgaz arasında bol virajlı, taze asfaltlı belgrad ormanı yollarından gidip gelmeyi düşünüyorum. eşlik etmek isteyen varsa, buyursun gelsin. memnun olurum.
ortalama 7 yıldır çalışıyorum. nerdeyse haftasonu hiç izinli olmadım![]()
cumartesi gunu yapsaydınız kesın katılırlırdım en sevdiğim yol guzelgahı dır sizlere iyi viraj lar sımdıden
Pazar gününe varmı tur isteyen? anadolu yakası Yalova? İznik? polonez? İzmit ......????
Arkadaşlar bugün Kadıköy'e gittim Bay-Moto'ya Pulsar 200'ü test etmek için , baya bi hoşuma gitti motor konforu hariçCbf daha konforlu ama pulsar cbf'ten çok daha seri ve frenleri daha iyi geldi bana
![]()
eğer akşam üstü gelebilirsen burak'ı bilmiyorum ama ben beklerim senlede bahçeköy kemerburgaz atarız
hocam malesef haftasonu etkinliklerine katılamıyorum. olurda birgün haftasonu izinli olduğum bi işte çalışırsam o zaman etkinliklerde banko olucam![]()
Pulsar ı bende merak edıyorum ben Gis akedemide Ktm Duke 200 kullanmıstım egitimden sonra cbf ten sonra bana titresimli geldi ama gaz tepkisi ve frenler cok iyidi gercekten
selamlar arkadaşlar, yakın zamanda cbf ine lastik alan arkadaşlara bir sorum var; hangi marka lastik aldılar, memnunlarmı. teşekkürler.
Ezio41 peki bu lastiği kışın kullandınızmı yada şöyle sorayım kışlık lastik kullanan varmı cbf çilerden.
selamlar arkadaşlar, yakın zamanda cbf ine lastik alan arkadaşlara bir sorum var; hangi marka lastik aldılar, memnunlarmı. teşekkürler.