bizim arkadaşlar üretim yaptı daha piyasaya sürmedi bence biraz bekle derim..
site de ki arkadaşlar mı? iletişim halinde olalım o zaman.
bizim arkadaşlar üretim yaptı daha piyasaya sürmedi bence biraz bekle derim..
hocam sende cbf 150 kullanıyosun o nasıl bi kabile? tüyümüzü kendimiz mi getiriyoruz![]()
bugün reflektif yelek ile balaklava alırken anes motorda nc700 gördüm. akropovicde takmıştı. valla baya hoşuma gitti. ayaküstü biraz sohbet ettik oda bende aynı fikirdeyiz. bu koruma ekipmanı al al bitmiyo arkadaş
hayalim tabi ki ulaşılması zor makinalar ama cbf600 hedefim. bu makina veya dl650 düşünüyorum. sonuçta 120küsür kiloyum ve artçımda benle aynı kiloda olacak hemen hemen. anca 600 çeker. oda belki![]()
Mete Abi, bana mal muamelesi yaptın abi gece gece. Mondial ucuz ve ulaşılması kolay bir motor olduğu için genelde apaçilerin tercihidir. Verdiğiniz linkte bana yardımcı olacak kimsecikleri bulamam. Ama zenon far taktıracam yada janta şerit çekecem dersem 50 tane cevap gelir orda. Ben bu yüzden burda sorma gereği duydum. Olaya mondial marka değilde herhangi bir içten yanmalı tek silindir 125 cc motosikletin neden yakıt tüketimi fazla olur? gibi bakmanızı rica ediyorum. Dediğim gibi ustalarda birşey bilmiyor, ancak motosıklet kullanıcıları yardımcı olabılır bana
ModaCar Motorsiklet/Scooter 6000 K Süper White Far Ampülü olan model daha 1 ay olmadan kısa far kısmı patladı. Şehir içinde uzun far ile gelmek epey stresli oldu :farao: Alacak olan arkadaşlara duyurulur...
http://images.hepsiburada.net/assets/OA/500/OA_2858569.jpg
http://www.rialli.com/static/images/watermarked/5e1a473bb5895093ac7c730a9bb96ea07dbf07ef.jpg
bu balata orjinalmidir arkadaslar bana bnu orjinal diye sattılar ama
Bugün gezeee, gezee şu çok meşhur Garipçe'ye gittim. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün avrupa yakasındaki ilk çıkıştan girerek, Baltalimanı-sarıyer üzerinden sora sora buldum Garipçe'yi. Motorcular tarafından bilinmesi sebebiyle, güzel bir yer bekliyordum ki, ne yazık ki, umduğum gibi değilmiş. Turistik herhangi bir yer göremedim, gözle görülebilir insan hareketleri ise neredeyse yoktu. 5 dakika hava aldım büyük bir hayal kırıklığı ile geri döndüm.:salut::farao:
bugn depoyu gene fulledım yedek depoya aldıgımda 320km gitmiştim yani 100km de 3.03lt yaktı benzim 4.80 yani km de 0.146 yakıtım sızce nasıl kıs sartlarında
imzasında koskoca BMW 1200 yazıyo len görmüyon mu...
eninde sonunda nc 700 e geçicez aga sonu yok...
bu arada 5 Aralığa kadar doldurduğum nöbet çilesi bitti aga nefes alamadık..şimdi yine normale döndük...sen geldiğinde o BMW nin ön lastiği inikdi...onu halletmek için çıkıyordum...
mete abi neden eninde sonunda nc 700 e geçelim ki..
şuanki işimizde kazandığımızın 3 katı değerinde kazanmak gerekiyor..
merceksiz bende kullandım. aydınlatma konusunda istediğini alamadım diyen yalan söyler..cbf e zenon takanlar da oldu malesef aradığını bulamadılar
en kısa ve net çözüm angel zenon takacan yoksa hiç ellemeyecen:cat:
almak önemli değil bakabilmek önemli..
Metehan dostum zenonu taktirmak sorun degil , garanti sıkıntıya düşüyorsen servis olayını çözmüşsun kafan rahat biz ne yapalım
)
cbf e zenon takanlar da oldu malesef aradığını bulamadılar
en kısa ve net çözüm angel zenon takacan yoksa hiç ellemeyecen:cat:
Başkan az kaldı alıyorum 2015imzasında koskoca BMW 1200 yazıyo len görmüyon mu...![]()
merceksiz bende kullandım. aydınlatma konusunda istediğini alamadım diyen yalan söyler..
kaşımdakileri rahatsız edecek düzeyde fazlasını alırsın merceksiz kullanırsan..
60 lira zenon un fiyatı merceklisi biraz işçilik hesabına pahalı çünkü kullandığı mercek taş çatlasın 20 lira. far 40 lira en az 60 lira işçilik var..
Cok araştırdım nasipse bir tanede ben alacam yaza. Görüntüsü cok hoşuma gidiyor. Gezmeyide severim birqz onun icin cbf almalıyım bende. Ama sıkıntı su sifirmi alayim ikinci el mi. Kullanan arkadaslar bi yardımcı olun.