ben motoru sıfır aldığımda hediye ettirdiğim bikaç şeyden biri. ama tahmini fiyatı 100 lira diye tahmin ediyorum. motor koruma 45 grenaj koruma 55
arkadaslar şu koruma demiri+far koruma demirinin fiyatı kaç lira civarında acaba takım olarak
yetkili serviste 150 civarı bişey
bu akşam bi münibüs e tam ortadan patlattım u dönüşü yapıyordu indi arabadan özür dile di düşme kalkma yok tam durmaya yakın hızda gümlettim salim abinin dükanın önünde
acayip ses çıktı arka lastikten caykkk diye
bi keresinde de bi gezi de nc ye arkadan bindiriyordum orda da aynı ıslak zeminde bi asıldım caykk nc li arkadaş benden daha çok tırstı ğı arkasına bakmaya çalıştığında belli oldu
yani orj lastiklerle fazla ekşın yapmaya gelmez demedi demeyin..
bugün reflektif yelek ile balaklava alırken anes motorda nc700 gördüm. akropovicde takmıştı. valla baya hoşuma gitti. ayaküstü biraz sohbet ettik oda bende aynı fikirdeyiz. bu koruma ekipmanı al al bitmiyo arkadaş
hayalim tabi ki ulaşılması zor makinalar ama cbf600 hedefim. bu makina veya dl650 düşünüyorum. sonuçta 120küsür kiloyum ve artçımda benle aynı kiloda olacak hemen hemen. anca 600 çeker. oda belki![]()
Benim kuzenımde var 2008 cbf600 mondial drift ten sonra aldı 10 bın km yol yaptı Izmıre gıttımde kullanmak ıcın motorun yanına gıttık ama yağmur ızın vermedı sadece ustune oturup çalıştırdım 4 silindir farklı bısey ben 70kıloyum boyumda 172cm ama bana agır gelmedı kuzenımde benım gıbı tek alışamadı seyın ağırlık olduğunu soyluyo benımde sızın gıbı cbf 600 alma hayalım var
peki ya ikiniz aynı anda binme fırsatını yakalıyabildiniz mi? tork, hızlanma ve durma mesefasi hakkında bilgi alabilir miym?
yağmurdan bınemedık ama esıyle gezılere gıdıyo cogunlukla bana soyledıgı tork ve hızda hıcbır fark olmadığı yüksek vıtes duskuk hızda bıle gazı açtığı zaman cok ıyı tepkı verdıgı fren konusu sormadım ama sarorım ıkı kışı nasıl olduğunu kombıne abs nın cok ıyı bır ıcat olduğunu soyluyo hep
cevabın için sağol. ama şöyle düşünüyorum arkadaşınız 75 kilo desek eşine de 65 desek, mont kask ve diğer korumalarla tek başına benim kilom ediyor![]()
Geçmiş olsun Fatih, duymadım olayı önemli bişi yok dimi.
Ampulün sanırım piri philips
arkadaşlar koruma demirine takacağım led aydınlatma nereden bulabilirim? internet sitesi yerine şuradan aldım demenizi tavsiye ederim. sahibinden.comda bi sürü ilan var fakat güvenemiyorum.