kardeşim ben Ankara lıyım aslen..burda işim icabı varım.hiç gitmedim.ama şarköy taraflarına bende gideceğim için ( eşlik edebilirim ) çok araştırdım..rotan çok yanlış...bi kere şarköy malkara arası o yola sakın girme..çok pis virajlar var tamam bu güzel ama yolları çok kötüymüş..bakımsız..motora gitmez diyor burdakiler..yapacağın rota şudur, tekirdağa gel tamam, ordan barbaros, kumbağ, uçmakdere ( süper bi yermiş manzara bakımından, gezi fotoğraflarında çok var ) ordan mürefte (şarap merkezi ..türkiynin %90 şarabı burdanmış ), şarköy...yani tam sahilden şarköye gideceksin..sahil yolundan süper olur diye tahmin ediyorum..Allah izin verirse bende gidecem oralara..bi yerler bilmesem de araştırmadan çıkmam..
yolları çok iyi.tekirdağ şarköy arası çook dağlık ama olsun, yoldan zevk alacağını düşünüyorum ( araştırdığım kadarıyla biliyorum sadece )
mesela yarın eşimle çerkezköyden, tekirdağ malkara keşan erikli plajına ( ege ) gidecez inşallah..pazar tekrar dönecez..zaman olsa sahilden giderdim ama normal ipsala yolundan gidecez bakalım..
eger gidersen dönüşte mutlaka beklerim..ben çerkezköydeyim..çorludan sonra dönmen gerek..olmadı ayarlar beraber de gideriz.
o mangala ne gerek var kardeşim ya..ben tel alıyorum sadece, yan demire sapı asagı gelecek sekilde bağlıyorum pratik oluyor..gittiğim yerde de taşları diziyorum tamamdır.. ( geniş telin de arka çantama sığdığını sonradan fark ettim