Bu arada ısınınca benim motordan da sübap sesi geliyor. 1700km oldu. Sübap ayarı yaptırsam mı acaba.
4000 i bekleme elbet sübap ayarı için ama şöyle bi 2500-3000 km olsun motorun, öyle git. Hafif bi sübap sesi varken sübap ayarı yaptırırsan, ayardan sonra tekrar bozması söz konusu olabilir. Sübaplar iyice ayarı max ne seviyeye kadar kaçacaksa o seviyeye ulaşsın veya çok yakın bi sevieyeyeye yaklaşsın. O anda güzel, sente çakısı ile bi sübap ayarı yaptırırsan bir daha çok uzun km lerde sübap ayarı kaçırmayacaktır. bende 4000 i beklemedim. 2500-3000 seviyelerinde sübap ayarı yaptırdım. Şıkıtrılı çalışma ısınınca tavan yapmıştı. Şu an 18 bindeyim. Şu anda hiç sübap sesi yok.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:52 ----------
Yaw yukarıda ki mesajım basınçlı yıkama makinesiyle ilgili mesajımda makine şu demişim, linkini kopyalamıştım buraya falat yapıştırmayı unutmuşum. Motorumu yıkadığım ve basıncı, yıkama kalitesi olarak çok memnun kaldığım makine bu:
http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?productId=hrkarcher1k2425&categoryId=34001222