Ya para tamam da, fiyat bir anda 500 lira artınca insan düşünüyor;değer mi diye. fiyat düşer mi tahmini olan var mı? Düşmezse motor alınır da aksesuar la yeni lastik biraz geç alabilirim.
Sıfır alma, sıfır parasına, hatta çok daha ucuza ful aksesuarlı ikici el çok temiz motor alırsın. Hele bide 1 iki sene binip te satacaksan sıfır işi zarardır. Bunlara ilaveten hele birede ilk motorun olacaksa, sıfır cbf kesinlikle tavsiye etmiyorum. 1.1-5 sen sonra satmaya kalkarsan 1000-1500 tl zarar edersin, biraz binip satacaksan ikinci el al. Ama (yok kardeşim, ben evladiyelik binecem, cc falan yükseltmem, bu benim son motorum olur) diyorsan sıfır al gönlünce aksesuar ne istiyorsan tak. Senelerce keyfine bak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:25 ----------
İki gündür işe maturla gidip geliyorum, çok fazla rüzgarlı bi kaç gündür hava, İzmit yönünden aşırı şiddetli rüzgar esiyor ve Karamürsel den Gölcüğe işe giderken motor tek kişi düzde 80 km/h ı geçmiyor yaw

Daha önce bi kaç kere daha bu seviyede rüzgara denk gelmiştim. Ama dönerken o kadar tatlı ki. O rüzgarı arkanıza alıyorsunuz. Motorun hiç sesi çıkmıyor, hiç kasılma yok. Boşa atsanız kendi kapatıp gidecek gibi. Keşke hep rüzgarlar arkadan esse, Koray cım yarında böyle olursa dönerken baya kasılıcan haberin olsun

Ama gelirken tadını çıkar. Zaten yarında rüzgarlı olursa dalgalara bak. Dalgalar da Karamürsel e doğru gidiyor
Burada bi Turkuaz benzin istasyonu var. Her yerde litresi 4,19-4,20 tl iken burada 3,99 tl. Aylardır buradan benzin alıyorum. Bi sıkıntı yok. Bu gün de 15 tl lik benzin aldım 3,75 litre oldu. Uzun zamandan sonra neredeyse 20 tl ye rezervi saymazsak yarım depo benzin alabilmeye başladık. Aslında bu bile güzel. Koray cım. Yarın dönerken buradan bi fulle deponu, tavsiye ederim. Çekişte gidişte hiç bir olumsuzluk yok. Pislik mislik bişey yaşamadım. Ereğeli çıkışında sağda. Karamürsel' den İzmit yönüne giderken 3, bilemedin 5. km de. Biraz önce işe gelirken aldım 15 tl lik. İbre baya yukarı kalktı. Hoşuma gitti.