koray doğru söylüyosun kardeş napalım ülkemiz malesef böyle işte kullandığımız kaska kadar daha fazla para verip daha az konforlusunu kullanıyoruz. Onu bırak binlerce lira verip otomobil alıyosun onda bile tr versiyonu var avrupa versiyonu var malesef

Valla ben motoru hobi amaçlı kullanıyorum sürekli tepesinde ulaşım amaçlı kullanmıyorum alırken ybrye baktım bindim dayımdada var adamın motoru 2004 model 88binde gerçekten motoruna anahtar değdirmedi ybrnin mekaniği gerçekten süper ama bana cılız geldi üstüne oturunca içime sinmedi eğer uzun yıllar kullanıcak olsaydım kesinlikle ybr alırdım. Diğer alternatifse cbf150 idi onunda üstüne oturdum kalıbı ve konforu beni mest etti ve cbf 150 aldım. Ben motorumu sıkıştırmıyorum sonuçta 150cc hacmi belli doğru düzgün kullanıyorum bakıma gittiğimde yağı tam çıktı kısmetse yaza yine değiştircem koray beraber irfan abiye gideriz

şimdi cbfde şöyle birşey var kullanım kılavuzunu defalarca okudum servisede çok sordum BU MOTORA 1L yağ koyun diyor EĞER FAZLA koyarsanız motor o yağı mekanik yolla kaybeder diyor serviste 1Lden fazlasını koydurmuyor ve yağ çizgisi max ve min aralığında olduktan sonra hiçbir problem yok keyfinize bakın.Buna yağ eksiltmek diyorlar ben keyfi olarak 2000kmde değiştiririm o yüzden bana sıkıntı yapmıyor sıkıştırmadığımdanda yağ problemim yok.CBF yi sıkıştırmadan kullanırsanız mekaniğide konforuda sizi çok memnun eder. Bunlara rağmen keşke ülkemize ybr gibi mekaniği süper cbf gibi tipi ve konforu güzel bir motor getirseler ama malesef getirmiyorlar. Çok beğendiğim HONDA VTR250 vardı onuda üretimden kaldırdılar maliyeti yüzünden şimdi bakıyorum 250cc sınıfında motor yok illa superspor tarzına mahkum kalıyoruz ya cbr250 ya ninja250