kırmızı çizginin üstüne geldi motor hala yedeğe düşmedi km 420 motorda bir bozuklukmu var![]()
Yoo.
kırmızı çizginin üstüne geldi motor hala yedeğe düşmedi km 420 motorda bir bozuklukmu var![]()
60 ı geçmedim harleyden sonracennet hehehe harley cehennem ama insan işte cehennemi seviyor be kardeşim şeytan dürtmesi hehe
Tarsus'un köyünde oturuyorum.
farkedermi biz geliriz ?)maksat gezi tanışma
---------- Post added at 22:39 ---------- Previous post was at 22:34 ----------
apo abi..35 tlye halloldu..
Yoo.Eğer 60'ı geçmeden kullandıysanız en az 450 yapması lazım yedeğe düşmeden.
benim ki 2010 ama benim benzinin neden 350-360km de bittiğini anladım![]()
istanbul trafiği ve haliyle e5 e çıkınca 80-100km arası hızda kullanmak zorunda olmamdan, tabi artçılı![]()
tem de 90 ile 110 arasında hızlarda seyrediyorum her gün 100 km yol gidiyorum bi depo full benzin ile 520 km gidiyorum nasıl ama15 gidiş 15 de geliş olmak üzere artçılı hemde
Çok iyiymiş abi. Nasıl şey anlamadım ben. Ben 60'ı geçmedim daha rodajda diye. Seninki iyice az yakıyormuş.
arkadaşlar 2011 model yeni kasa cbf imle kaza yaptm. size birkaç fiyat sormak istiyorum
1.ön çamurluk
2.ön far
3.gidon
4.yan granajlar
ORJİNAL PARÇA FİYATLARI HAKKINDA ACİL BİLGİ LAZIM!!!!!!!!!!
Çok iyiymiş abi. Nasıl şey anlamadım ben. Ben 60'ı geçmedim daha rodajda diye. Seninki iyice az yakıyormuş.
Nasıl yani, normali bu değil mi zaten :silent:
2.4lt /100km yakmış oluyor ki benim de yedeğe 400-480 arası geçmiştir hep ( yedek depoyla da 100km yapılabiliyor (2.6lt /100 den hesaplarsak) )
arkadaşlar 2011 model yeni kasa cbf imle kaza yaptm. size birkaç fiyat sormak istiyorum
1.ön çamurluk
2.ön far
3.gidon
4.yan granajlar
ORJİNAL PARÇA FİYATLARI HAKKINDA ACİL BİLGİ LAZIM!!!!!!!!!!
Şasede, jantta motorun gidişinde bi sorun yok. sadece plastik aksam ve motor gdonun üstüne düştüğündn dolayı gdonun sağ kolu braz yamuk.mert kafadan kaza yapmışa benziyorsun şaseyi kontrol ettinmi