Şehiriçinde 150lik 600 lük 1000 lik hepsi aynı bence çok fark yok hatta 150 lık daha ıyı daha kıvrak hareket edebılıyorsun sıkısık trafıkde..Yol acıktır akar basarsın ama istanbuldada çok nadir akması buyuzden yakıt performans kulanım kolaylığı vs gibi özellikleri değerlendirirsek 600 lüğün pekde gereği yok gibi :wiinkk:
ancak gönlüm 250 cc den yana.. 250lik bi endro var gonlumde enjeksiyonlu çiftsilindir ama kararsızım açıkçası..
cbf150 şehiriçinde gerçekten çok ideal şüphesiz ama istanbul da şehiriçi diye bir kavram neredeyse yok. o kadar geniş ki, mesafeler uzun ki...
kozyatağında oturuyorum evimle işim arası 7-8km,ama motorla yaptığım km nin %60 ı belki daha fazlası eşimle, sürekli her yere motorla gidiyoruz.
şimdi bir taksime gitmeye kalk vs. napıyorsun köprü yoluna çıkıyorsun, doğrudan çevreyolu tipinde yol.
zannediyorum burada herkes genelde tek başına bindiğinden benim yaşadıklarımı yaşamıyor haklı olarak ama 2 kişi oldun mu başlıyor hızlanma problemleri 70 in üstünde. çamlıca yokuşuna 90 la başlıyorum 81 le çıkamıyorum ister istemez hız düşüyor, belediye otobüsleri bile daha hızlı kimi zaman yada e-5 te gidiyorum akıllının biri arabayla orta şeritte 70-80 gidiyor arkadan gelenler vızır vızır , abi çelik kafes içinde keyfi yerinde ama ben dışardayım ve malum genelde görünmemezlikle meşhuruz biz motor kullanıcıları, o yüzden orada asıl tehlikedeki benim, çıkıp sollayamıyorum da acayip geriyor beni bu gibi durumlar.
o yüzden 500-600cc grubundan birşey lazım. bir de 250cc lerin çoğunun tüketimi 500-650cc grubundaki motorlar kadar yakıyor hiç değmez bence.
aslında tek başıma olsam 150cc hep el altında olmalı.katılıyorum. 250 falan gereksiz çok arada derede değmez bence.
@ acemi60 : perşembe sabahı 9 gibi esengüle gelen sen miydin ?