![]()
Shot at 2011-09-11
![]()
Shot at 2011-09-11
![]()
Shot at 2011-09-11
Cbf 150 camiası herkese selamlar
arka dişli hakkında konuşmak istiyorum
bildiğimiz üzere 2011 altındaki modellerder arka dişli 42 lik idi
yeni modellerde ise 43 e çıkartımış ve enjeksiyon denilen bişeyler yapılmış
43 lük dişliyi ne diye yapmışlar onu bi anlayamadım milleti kandırmak mı amaçları
biliyoruz ki cbf ile hep 100 110 km\h hızda gidiyoruz
43 lük dişlide km ibresi 80 i gösterdiğinde motor barım barım bağırıyor heleki 100 de giderken çatlıcakmış gibi sanki,
her 3000km de bir subap ayarı yaptırmak gerekiyor. (full dolu depo ile 420km sabit)
38 liği bi deneyeyim dedim bir hafta kadar denedim
çekişi inanılmaz düştü yolda baydı
100 km\h hızda giderken devir saati 6500 i gösteriyordu bu iyi ama yetersiz tork gücü vardı
(full depo ile 530km)
En sonunda en uygun ve stabil olanını buldum arkadaşlar 40 lık dişli
parçacıdan alırken bana filipin malı olduğunu söledi saten değişik bi rengi vardı ama orjinal dişli gibi çakma çukma değil birebir 43 lük gibi boyu küçük 40 lık yani
bir hafta denedim ve halen takılı sonuç mükemmel ötesi neredeyse birebir sanki cbf e özel üretilmiş ne motoru yoruyor nede motoru bağırtıyor tork seviyesi düzenli
devir seviyesi 80 km\h de iken 6000 d\dk stabil.
Yormadan yorulmadan 130km\h i görüyorum fakat gerek yok
(full depo ile 570km ___ +- 90-110km\h ___ )
Sonuç olarak demek istediğim
43lük devir saati bozan dişlinizi çıkartın 40 lık dişli takın farkı görün hissedin arkadaşlar herkese selamlar saygılar beni takip edin
bu arada bu akşam temde giderken mavi bi cbf ile kafa kafaya gidiyoırduk hafif rampada buradaysa onada selam
Mustafa kardeşim bahsettiğin dişliyi nereden temin ettin yardımcı olursan tecrübenden bizde faydalanalım. 40 lık dişli hangi motorun dişlisi?
Cbf 150 camiası herkese selamlar
arka dişli hakkında konuşmak istiyorum
bildiğimiz üzere 2011 altındaki modellerder arka dişli 42 lik idi
yeni modellerde ise 43 e çıkartımış ve enjeksiyon denilen bişeyler yapılmış
43 lük dişliyi ne diye yapmışlar onu bi anlayamadım milleti kandırmak mı amaçları
biliyoruz ki cbf ile hep 100 110 km\h hızda gidiyoruz
43 lük dişlide km ibresi 80 i gösterdiğinde motor barım barım bağırıyor heleki 100 de giderken çatlıcakmış gibi sanki,
her 3000km de bir subap ayarı yaptırmak gerekiyor. (full dolu depo ile 420km sabit)
38 liği bi deneyeyim dedim bir hafta kadar denedim
çekişi inanılmaz düştü yolda baydı
100 km\h hızda giderken devir saati 6500 i gösteriyordu bu iyi ama yetersiz tork gücü vardı
(full depo ile 530km)
En sonunda en uygun ve stabil olanını buldum arkadaşlar 40 lık dişli
parçacıdan alırken bana filipin malı olduğunu söledi saten değişik bi rengi vardı ama orjinal dişli gibi çakma çukma değil birebir 43 lük gibi boyu küçük 40 lık yani
bir hafta denedim ve halen takılı sonuç mükemmel ötesi neredeyse birebir sanki cbf e özel üretilmiş ne motoru yoruyor nede motoru bağırtıyor tork seviyesi düzenli
devir seviyesi 80 km\h de iken 6000 d\dk stabil.
Yormadan yorulmadan 130km\h i görüyorum fakat gerek yok
(full depo ile 570km ___ +- 90-110km\h ___ )
Sonuç olarak demek istediğim
43lük devir saati bozan dişlinizi çıkartın 40 lık dişli takın farkı görün hissedin arkadaşlar herkese selamlar saygılar beni takip edin
bu arada bu akşam temde giderken mavi bi cbf ile kafa kafaya gidiyoırduk hafif rampada buradaysa onada selam
altın elbiseli adamın bugünkü bölümüne internetten baktım az önce, cbf 150 yi değil cbr 600 ü tanıttı... bir de hyo nun gtr bir modelini...
bahsettiğiniz olayı ustama soracağım . benim motorda garip olaylar mevcut ki ben bunu daha açılmadığına bağlıyorum(2200km) şöyle bir memlekete gidipte bir rampa aşşağı bağırtıramadımki motoru . 4de redline da 95 100 dedittiriyorum 5 e çekiyorum hala 100 düz yolda 2 kişi olsam da yine aynı sanki motor 100 de çakılı bir limitör var 100 de kesiyor. 130 km felan bana çok ütopik geliyor . gerek yok ama bazen anlık insanın sürate ihtiyacı oluyor .bu bahseddiğiniz dişliyi araştıracağım.
bu yağ konusunu bin defa konuştuk hala 4 binde değişir mi diyenler var.
kitapçık da 4bin yazması bile insanları ikna edemiyor.
daha yazmıyorum bu konuda, takılın kafanıza göre.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:13 ----------
gidon sallaması dandik izi bozuk lastikten oluyor. ben biyerden ucuza bulup irc taktıktan sonra başladı. balans falan kar etmiyor. 70te elleri bırak, asena
murat abi bende de bomba resimler var da yarın atayım üşendim şimdi.
ankara 2 - istanbul 0 :mrgreen:
428/40 T lik bi dişli adres verirsem site yönetimi bişi demesin reklam falan
eminönü sirkeci tarafında doğubank ın karşısında işbankası var onun yanında çıkmaz sokak ta en sonra motorcu var yıllardır oradan alırım malzemelerimi pazarlık yapmayı unutmayın)
Sevgili kardeşim; sen reklam yapmıyorsun ki adres veya telefon numarası vereceksin. Ben Denizli deyim dişliyi kargo edeceğim.