Günaydın arkadaşlar bugün 1 saat sonra falan Tekirdağ'a doğru yola çıkacam. Daha önce defalarca gittiğim 1,5 - 2 saatlik yol şimdi beni biraz ürkütmüyor değil sonuç olarak daha motorsikletle anca 800 km lik tecrübe sahibi bi adam için bayaa uzun yol sayılır. Bakalım kısmetse ertesi günde döneceğim artık döndükten sonra sizlere başımdan geçenleri anlatırım kalın sağlıcakla.
Acele etmesen iyi olur derim, ne dersin? Tecrüben yolda karşına çıkacak her şeye karşı yeterli mi? :silent:
arkadaşlar dün gece yol alırken sert bir şekilde çukurdan geçtim ve benim far ampülünün kısaları kesildi. bu armut bozmalarını halogene çevirsem far tasına ve garantisine olumsuz bir etkisi olur mu?? bir de yakıt tüketimim şehiriçi 3.08 lt. sakin kullansaydım 2.7 ye falan düşebileceğini zannediyorum.acilen cevaplarınızı bekliyorum bu akşam far olayını çözmem lazım. uzunlardan dolayı epeyce bi küfür yedim zati )
Bence bu konuları servise danışmak lazım, al bir armut, tak, devam et. :mrgreen:
Arkadaşlar dün başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum bir cbf 150 sahibi olarak
1) koltuğu kaldırdım
2) boş bulduğum yerlere giyeceklerimi sıkıştırdım
3) koltuğu tekrar yerine taktım
4) motoru çalıştırmaya başladım
5) kısa süreli çalıştı ve boğuluyormuş gibi ses çıkararak stop etti
Sorun motosiklet çalışmadı yürümedi
çözüm : Araya sıkıştırdığım giysiler motorun hava filtresinin sanırım tıkanmasına nefes alamamasına sepeb olduğu için giysilerimi başka yere koydum)
Evet bizim sele altı, eşya koymak için uygun değil.
tekeriniz düz bassın, siz istemedikçe yağmurda kalmayın, kaza bela sizlerden uzak olsun.
Allahhepimize kazasız, belasız, sorunsuz uzun yıllar motosiklet kullanmayı nasip etsin.