@Bruce yeni motorun hayırlı olsun
Yalnız metehan abi, motosiklettede fiyatlar 250 ve üzeri için uçuşa geçiyor. Buna yedek parça, bakım masrafları vs. dahil.
Sonra acaba araba daha mı ekonomik demeye başlıyorsun![]()
abi yapcak bişey yok...çare üst ccde...ama 600 ü olanın bir mini makinasıda olmalı metropolde...ben er 6 n alıp trafiğe bodoslama dalacak kadar aptal değilim...atlıyosam zıplıyosam deli danalar gibi gezip aralara derelere giriyorsam bu cbf sayesinde bana verdiği huzur sayesinde...kafam rahat...
[
Aslında ben sana (650 V-strom- yada F 650 GS) Yakıştırıyorum senin cüssene daha uygun olur gibime geliyor...ama tabi senin kararın en güzeli olucak...![]()
evet abi mantıklı makinalar...neden olmasın derim... :cat:
Yok artık Lebron James Metehan abi :cherry:
Dün motoru garaja bıraktım geri döndüğümde üstü doluydu
Amma çok seveni varmış motorumun :cherry:
Aman koruma demirini taktırmadan önce motoru devirmedin bende buna seviniyorum...nazar değircen makinana olacağı o sonunda...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:41 ----------
Castrol 20/40 actevo koydu , hiç ses etmedim. Arka kampanın fren milinin orası terleme yapmış , nedendir dedim hiç bilmiyorum valla dedi , bende hiç ses etmedim valla. 12 Lira tuttu onada ses etmedim. Çok sessiz geçen bir bakım oldu , hiç sesimi çıkarmadım :queen::queen:
e:
bu yağ mineral ve çabuk bozulan bir yapısı var...tavsiye etmiyorum...
10/40 veya 15/50 koyarsan daha iyi olur...markası önemli değil...Castrol Mobil vs...zaten değiştircekmişsin...vites geçişlerinden anlarsın zaten sıkıntıyı...ve rölanti sesinde de değişiklik hissedeceksin olumsuz yönde...
Son düzenleme: