Usta inan al marketten dondurulmuş maret köfte al sana Tekirdağ Köftesi hiç bir farkı yok...inşallah bu yaz bir Trakya gezisi yaparrız...bak Lüleburgazdan bir arkadaş var..coolizma...ayrıca muratcan7 de lüleburgazda...orrtak nokta Tekirdağda buluşuruz veya edirne Merkezde...:cat:
geçmiş olsun hacı...
selam reis...abi ters diş olsada sorunsuz giriyor rahat ol...kesinlikle değiştirmelisin...krom aynalarında tanesi 50 gayme onları iyi sakla belkide satarsın...Abi biraz midasın eşşek kulaklarına döndü hareket ve aralara derelere girme alanım kısıtlansada 1-2 günde bu detaya alışıyorsun aklına bile gelmiyor...gidon hafiifledi...görüş mesafem %100 oldu...ve plastik kaplaması şık duruyor...
size adres de vereyim aynanın çiftini 10 liraya alabileceğiniz sipariş verebileceğiniz ithalatcı...
bu marka çin aynası sağlam...işçilikten belli...bu WİWİ yi getiren adamlar İzmirde şu kişiler...
ve ayna çifti ne kadar tahmin edin..
çifti 10 tl...
http://www.motorcuhayri.com.tr/
FEVZİPAŞA BULVARI 1366 SOK. NO :1/B BASMANE/İZMİR TEL +90 232 4450291
aynayı yan sanayici her tamircide bulabilirsiniz...ama toptan da alabilirsiniz...sizin oralarda 25-30 a itelerler...ama bu İzmirdeki elemanlardan 20 liraya 2 çift alırsınız ...
senin için birkaç foto çektim...
ayna üzeride WIWI yazıyor...ama stıcker gibi birşey değil...ayna içinde gibi...bunu bulmalısın piyasadan...ben geçen motoru yatırdım kırılmadı inan...şaşırdım kaldım...
xenon mutlaka taktırmalısın hacı...bir alışsan vazgeçemezsin...
hayırlı olsun...
aga boşta makina var mı...sahiplidir hepsi...bi arkadaş motor yok diye 1000 km de eski kasa makinaya 3400 verdi...ona yandım...
benim taka galiba...

bu akşam motoru teslim aldım sorun kalmamış yağ gibi akıyordu vallahi...
ulen özlemişim namussuzu...:wiinkk: motorsuz halimiz duman...:cherry:
durmamı aga...68 bine az kaldı...bu yaz 80 bindeyim valla...her gün suadiye seyrantepe yapıyorum günde 27+27 56 dan ayda zaten 1000 km garantim var...