dostum senin ardından motoru teslim aldım. motoru çalıtıracam çalışmıyor, bir arkadaş yardım etti ( ben sazan heyecandan marşı unutmuşum kontakla çalıştırmaya çalışıyormuşum). hemen aşşağıdaki benzinlikten bi fulle çektim. depoyu doldurdum. devamında ev halkına ( ehliyeti almaya ve efe hondaya hatunla gittik araba ile) bi yemek ısmarladım . yemekten sonra siz gidin ben yavaş gelecem deyip özgürlüğe kanat açtım. (Metehan neden uyarmıyorsun abini dizlerin donar önlem al diye) heyecendan dizlikleri takmayıda unutmuşum arabada. dizlerim baya üşüdü. 24km yol yaptım hani kızgın kumlardan serin sulara dalmak vardır ya yada saatlerce tırmandığın bir rampadan aşşağıya bisikletinle süzülmek işte öyle bişeymiş kendi motoruna binmek. resimleri yüklüyorum az sonra.
Ahmet abi çok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun.
Kazasız belasız güzel günlerde kullanırsın umarım.
Detaylı fotoğraflarda güzel olmuş, eline sağlık. :rendeer:
yeni motosikletine kavuşan arkadaşlarıma kazasız belasız iyi günlerde kullanmalarını dilerim :rendeer:
bizim kullandığımız yaklaşık 7 adet 2011 motosiklet var ama bazılarında gördüğüm ve tabiri caiz ise kronik diye değerlendirdiğim ilk sorun zincir sorunu 2 tanesinde neredeyse zincir sona geldir: sürekli gevşeyip uzuyor ...
bir kaç tanesinde de depo üzerinde boyada hava kabarcıkları olup nokta nokta boya kalkmaları var ....
ve en önemli sorun arka lastiklerde hafif bir yamukluk var aldığım duyum türkiyeye getirilirken motorlar kasalar içerisinde devrilip zarar görmesin diye arka lastiklerden çok sıkılmış ve sanırım tellerinde yamulma olmuş biraz yalpalama yapıyor ...
hız konusuna hiç girmiyorum :salut:
Bu zincir konusu eski modellerde de aynı, kısa sürede uzayarak sona dayanıyyor ve ömrünü bitiriyor.
Çözüm daha kaliteli ve oringli bir zincir takmakta.
2011 modellerdeki aküdeki iyileştirmeyi zincire yansıtmamışlar.
2011'lerdeki akünün jel ile değiştiğini öğrendikten sonra belki zincirlerde oringli olmuştur diye düşünmüştüm ama yapmamışlar demekki.