Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Benim ehliyet yıllardır var ama motorun gelmesine normal şartlarda 2 gün kaldı Salı günü bayide olacak plaka işlemleri için istanbula kargo gidecek perşembe cumayı bulur teslim alışım bekle de geçsin şimdi zaman teskereye döndü :mrgreen:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Benim ehliyet yıllardır var ama motorun gelmesine normal şartlarda 2 gün kaldı Salı günü bayide olacak plaka işlemleri için istanbula kargo gidecek perşembe cumayı bulur teslim alışım bekle de geçsin şimdi zaman teskereye döndü :mrgreen:

aynı durumdayız perşembe cumaya bende bekle dur :D

Hayır ikametgahlar istanbulda olmasa salı günü geldiği gibi bitirirdim işlemlerini ama ... :mrgreen: Neyse o arada hem kask işimi halledicem hem de alarmlarımı kilitlerimi halledicem :) bir de yapmam gereken 1/500 planlamamı bitirmem gerekiyor bari ona yoğunlaşayım da zaman çabuk geçsin :mrgreen:

Hayır ikametgahlar istanbulda olmasa salı günü geldiği gibi bitirirdim işlemlerini ama ... :mrgreen: Neyse o arada hem kask işimi halledicem hem de alarmlarımı kilitlerimi halledicem :) bir de yapmam gereken 1/500 planlamamı bitirmem gerekiyor bari ona yoğunlaşayım da zaman çabuk geçsin :mrgreen:

kendinmi yapıcan işlemleri bayi yapmicakmi öbür durumda geldiği gibi bitmesi imkansızda:D

Yok işlemleri istanbuldan abim halledecek motoru kendi üzerine yapacak bayinin bir işi yok yani plaka işlemleri uzun sürmüyor eskisi gibi hemen bitiyor :)

müco kız gibi makinayı sattın ya seni asla affetmicem aga nası kıydın lan...:mrgreen:

:cat::cat::cat: abi yalvardım satmasın diye... yok dinletemedim. zaten motoru sattıktan sonra bir daha aramaz oldu üstat.

bu gezi ne güzel gezi, resimlerde çok güzel. bak yine kıpraşmaya başladı kurtlar.

valla hacı çok güzel geziydi. keşke motoru satmamış olsaydım... :salut:araba aynı zevki vermiyo ama mecburen...3 kişilik bi ailem var, araba motosikletten önemli oluyor o yüzden.:pr:

Bizim bayi kapora almaya hiç yanaşmadı.15 mart da ki gelecek partiden hiç ümidim yok ama nisan daki gelecek motorlardan birini mutlaka zimmetime geçirmeliyim:)Anasını sattımın motoru kıymete bindi cebimizde paramız var almaya da alamıyoruz:mrgreen:

Birde bu zenon işine kafayı bi hayli taktım.Honda keşke arabalardaki gibi motorlar için xenon far kiti yapsa hiç montaj derdiymiş,garanti derdiymiş uğraşmadan alsak taksak.Düzgün yanan bi far yapamıyosun bari böyle bi xenon kit yapda ordan parayı vur:mrgreen:Bizmi akıl vericez arkadaş:p

Şaka bi yana bu xenon işine öyle veya böyle belli bi süre sonra istemsiz bulaşıcam gibime geliyo.Metehan abi xenon farlarınla şöyle güzel fotolar çeksen yolu nasıl aydınlatıyor bi kaç kare çekip foruma eklesende bi gözümüz gönlümüz açılsa:) Tabi bu sözümü motorunda zenon farı olan diğer arkadaşlarımda üstüne alınabilir:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:29 ----------

Metehan abicim gezi muhteşem olmuş.Şu gezi fotoğraflarınız aklımı başımdan alıyor:)

En kısa zamanda hep birlikte yeşilliklere,göllere,denizlera akmak dileğiyle diyelim:mrgreen:

jr.

ya sizler ne kadar sabırlısınız?

Bulunduğunuz bölgeler şu günlerde binmeye müsaitse ben sizin yerinizde olsam şimdiye 5 defa başka motor almıştım. Doğru ya da yanlış seçim olması da umurumda olmazdı.

erdi hoşgeldin. gönlündeki motora en kısa zamanda kavuşmanı diliyorum.

ahmet abi hayırlı olsun. garajın gurajın varsa al getir 50 tl nakliye tut. orada gelen geçen kurcalıyor senin motoru. ben varken dayının teki 6-7 yaşındaki çocuğunu oturtuyordu senin motora. çocuk da "deeeh deeeh" diye bağırıp ön grenaja tekme atıyordu :p

ya sizler ne kadar sabırlısınız?

Bulunduğunuz bölgeler şu günlerde binmeye müsaitse ben sizin yerinizde olsam şimdiye 5 defa başka motor almıştım. Doğru ya da yanlış seçim olması da umurumda olmazdı.

erdi hoşgeldin. gönlündeki motora en kısa zamanda kavuşmanı diliyorum.

ahmet abi hayırlı olsun. garajın gurajın varsa al getir 50 tl nakliye tut. orada gelen geçen kurcalıyor senin motoru. ben varken dayının teki 6-7 yaşındaki çocuğunu oturtuyordu senin motora. çocuk da "deeeh deeeh" diye bağırıp ön grenaja tekme atıyordu :p

hoşbuldum abi, gönlümdeki motor avatarımda :) inşallah alacağım abi bu v-strom deli650'yi, bi para bulamıyorum ki:pr::pr:

sorunda orada işte kapalı garj yok getirecem kar içine sokacam motoru. motora kimse binmesin demiştim ama bilemiyorum.

ALLAH gönlüne göre versin inşallah, Fakat motoru alıp benzin hesabı yapıp binememektense almamak daha iyidir diyorum. Aynı kategoride tek silindirli 100 km 3 lt yakıt. BMW F 650 GS'yi de incelemeni tavsiye ediyorum.

ALLAH gönlüne göre versin inşallah, Fakat motoru alıp benzin hesabı yapıp binememektense almamak daha iyidir diyorum. Aynı kategoride tek silindirli 100 km 3 lt yakıt. BMW F 650 GS'yi de incelemeni tavsiye ediyorum.

benzin hesabı yapmakmı? konuyu yanlış anladın galiba arkadaşım. ehliyet yok , getirsem üstünden inmeyecem, yakalandınmı motoru alıp gidiyorlar ve 1200lira yazıyorlar. şu yaştan sonra beni uğraştırmasınlar diye almıyorum yoksa araba ile günde 100km den az yol yapmıyorum. sorun para değil anlayacağın.

s.a arkadaşlar bir sorum olacak.Yaza ilk motorumu almayı düşünüyorum.Honda CBF150 mi?Yamaha YBR125 mi? alsam bir karar veremedim.Yeni başlayan biri için hangisi iyi olur?Artıları eksileri neler?Yakıtı nasıl kullanıyor?vb. sorularla kafam karışık.Bir cevap verirseniz sevinirim.

ya arkadaslar su koca ıstanbulda cbf150 olmazmı ya hıc bır yerde bulamıyoruz nası bı talep boyle anlamadım otvden once motor kaynıyodu otv dustu nakıtle motor alamıyoruz napıcaz bılmıyorum :silent:ne zaman gelır bu motorlar arkadaslar fıkrı olan varmı acaba?

motoru sipariş ederken dedimki hondanın en kötü viteslisini alıyorum adamda dediki en iyisini alıyosun bu motor karaborsa aynen ole yani yok beklicen nisanın 15ini artık sölemesi kolay ama beklemesi zor ben cumayı bekliyemiyorum :D

benzin hesabı yapmakmı? konuyu yanlış anladın galiba arkadaşım. ehliyet yok , getirsem üstünden inmeyecem, yakalandınmı motoru alıp gidiyorlar ve 1200lira yazıyorlar. şu yaştan sonra beni uğraştırmasınlar diye almıyorum yoksa araba ile günde 100km den az yol yapmıyorum. sorun para değil anlayacağın.

demekki yanlış tercüme etmişim. özür dilerim.

Bizim bu motorlar uzaktan kumandalı filan değil dimi?Bi video da gördüm de adam uzaktan motoru çalıştırıyor kafam karıştı:silent:

Bu arada japonya daki depremden dolayı honda üretimi durdurmuş.Umarım konuyla alakalı kabak bizim tötümüzde patlamaz...Patlarsa intihar sebebi olur benim açımdan:p

alarm ile birlikte uzaktan kumandalı çalıştırmada yapılabiliyor. adamlar 2. video da bulmuşlar duro lastiği nasılda kaydırıyorlar hahahaha. jr aklıma soktun yarın fırsat bulursam almaya gidecem motorumu. olmadı salı sabahtan gider alırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar