Hayırlı olsun, arada dinlenseydin.
Elk. aksamının garantisi biter.
Evet aydınlatma maalesef böyle. Sebebi elektriğin direkt dinamaodan far lambasına ve gösterge aydınlatma lambalarına gitmesi. İyi bir elektrikçi bu durumu çözer ama bence elletme.
Gece yolculuğu gündüze göre her zaman daha risklidir.
Bu ara arkadaşlar dediğim cilayı bugun alıyorum.
Geçenlerde yan krenajları (ön-arka) komple boyattım. Güzel oldu. Ferhata ve Kerim ustaya buradan teşekkürler. Bu sefer boya yıpranmadan cila işine gireyim diyorum, inş. batırmam
Hazır motosiklet krenajları sökükken gösterge lambalarını led yaptık. Çok uğraştırıcı oldu ama değdi, eğerki hemen bozulmazsa.
Bu işe girecek olan arkadaşlara ilk önerim, plaka aydınlatma ve park lamblarını ledle değiştirmeleri. Burada çok sorun yaşamadan halledebilirlerse gösterge işine girsinler derim, çünkü vites lambaları hariç aynı ebatta lamba kullanılmakta göstergede. Foto koyacağım ama malesef gösterge içi için foto çekemedim. Zaman kısıtlı, oda dağınık, annem kızgın ve cebin de sarjı az idi galiba. Ama ilerleyen günlerde birkaç foto koyacağım inş.
Bu led işine girmek isteyenlere yardımcı olabilirim ama dediğim gibi kolay değil, uğraştırıcı. Birazda elk. bilgisi lazım ona göre.:cat: