@AydoganX , hızlı ve detaylı cevabınız için çok teşekkür ederim. Kusuruma bakmayın kendimi tanıtmayı unuttum. Adım Murat 1976 doğumluyum. 2 tane oğlum var, kızılayda esnafım bu motoru da vitesli motora alışayım, kendimi geliştireyim diye aldım. Sıfırını almaktansa 2.el alıp toparlamak daha çok aklıma yattı. Semt olarak 100.yıl semtindeyim. Kızılayda iş yerim var. Motorun zincir ve fren bakımını yaptıktan sonra işe de gidip gelmeyi planlıyorum. Kızılay'daki park problemi beni motor sahibi olmaya itti diyebilirim. Hafta sonları (cumartesi pazar) topluca ya da ferdi bir yerlere gidip dolaşmak isterseniz sizlere katılmaktan mutluluk duyarım.
@Rebornx4, size de içten cevabınız için teşekkür ederim. Ne yazıkki Ankara'da ya ben anlamadığımdan ya da aceleci davrandığımdan bu motoru buldum. Aldığım yer de biraz üçkağıtçı çıktı , hatta 1.5 kg yağ vermiştim yağını da değiştirsin diye, dün şans eseri yağına bakayım dedim baktım ki çubukta yağ yok içime kurt düştü, ulusan da sağolsunlar yağını boşaltıp değiştirdiler sanıyorum yarım litre falan çamur kıvamında yağ aktı. Önceki sahibi çok ilginç bir adamdı, babamdan büyüktü, kuryelik yaptığını sanmam. Yalnız param gitmesin diye bakımlarını aksattığına eminim. Hatta Ankara'dan Erzurum a bu motorla gidip geldiğini falan anlattı. Kafadan bir kaç tahtası da eksik olabilir. Km yi ise uyanık motor tamircisinin düşürdüğünü sanıyorum. Sanayinin adamı işte diyor geçiyorum. Benim için önemli olan motordan keyif almak. Sanıyorum 2-3 yüz lira harcadığımda motorum gayet iyi duruma gelecek. Keşke sizinki gibi geçmişi belgeli , temiz bakımlı bir motor bulma imkanım olsaydı. Fakat Ankara'da bu işlerle uğraşan İstanbul ya da sahil kesimleri kadar insan yok (sanıyorum ) bu yüzden bulduğum motorlar da genelde hurdası çıkmış kuryelikte kullanılmış, gençler tarafından üzerinde oynama yapılmış motorlar. Benim her şeyin orjinalini seven bir kişiliğim var. Eksozu değişmiş, deposunun üzerine deri kaplanmış olması benim zevkime hitap etmiyor. Yapanlara da saygı duyarım. Ben orjinal seviyorum. Bu motoru da bakımsız da olsa en azından heralde sıkıştırılmamıştır. Kazası da yok görünüyor, bakımla adam olur diye aldım. Km nin oynanabileceği zaten malum aklımdaydı ama seçenek maalesef yok gibi.
Neyse sormanızı bekler gibi oldu, destan yazdım kusuruma bakmayın.
AydoganX -Zincir ve diğer malzemeler için irtibat kurabilirsek çok sevinirim.
Hayırlı olsun diyelim. Bu km ile oynama muhabbeti aslında çok gıcık bir durum. Yapan adam resmen alıcı ile dalga geçiyor.
Arkadaşa 3600 km de hyosung gtr250 aldık. Ama rahat bir 30 bini var motorun. Bu ne demek? Dolandırıldık.
Arkadaşın motoru almak istemesinin en önemli sebebi km düşüklüğüydü. Bu sebeple Samsun dan geldik, Ankara'ya. Boş da dönesimiz gelmedi, mecburen aldık gibi oldu. Ne diyeyim helali hoş olsun :farao: