hacı bu ne ki...düz torpak yol...ben iki tekerin yerden kesildiğini bilirim...uçuyodun olm sen bazı fotolarda...:mrgreen:
evet cbf250 den biraz uzun...kasa hantal aslında...kafa granajı turu zorluyor...psikolojik olarak belki...ybr apaçide daha rahat oynarsın...
ikisinide bindim ybr de yok apachede kıpraşım çok valla vibrasyon fazla olduğu için tavsiye etmiyorum adamı gıdıklıyor kısacası bence hondanın bi dopingli cbf le beraber bi atağa geçmesi gerekcity gibi devir göstergesi artı başka renk seçeneği beatlerde yaptıkları gibi değil ama boyayıp boyayıp satmakta akıllıca değil örneğin gri cbf 150 unicorn gibi veya beyaz kırmızı farklı pilot gidon vs..
kanka cbf 400 olsa azda gelişmiş kasa modernize çizgiler olsa rahat tork olsa en az 40-45-50 hp olsa...hayat bayram olsa...para bağlanmazmı Hondaya...
hacı 10.000 gaymeye ne makinalar var yahu...kış geldi herkes artık biliyor piyasayı...adam bi mesaj atıyosun...şu para var diyosun gel al diyor zararı sineye çekiyor...napsın bu millet...milletde para yok...para olanlarda ne alacağını bilmiyor motordan anlamıyor...bilmem kaç bin öroya havalı motorlar alıyor hafta sonları biniyor...ne biz güleriz ne onlar...ama cbf400 gelmez...üretilmez...üretilsede Honda TR bize çok görür herşeyi...layık görmez..Brezilya Hondaya baktınmı hiç...
http://www.honda.com.br/web/index.asp?pp=noticias&ps=noticia&ps2=motos&id=1675
ye girin bakın oradaki fabrikada neler var...bize ne geliyor...

Arkadaşlar ben bu yag eksiltma olayını neredeyse hiç yaşamadım. Yaz aylarında Max yuklu 1200 rakımlı yaylaya cıktım. Dip gaz Mersinden Osmaniyeye gittim geldim. 2 kişi ile.. Haziran ayında yine iki kişi ve yuklu şekilda Konyaya gittim ama yag eksiltme gibi bişi görmedim..Benim usta daha once Honda yetkili servis ustası Bizzat kendisine sordum Yag eksiltme sorunu ilk cıkan modellerde oluyordu...4000 km de yagsız kalıp piston gömlek yenilenen motlar oldu. 2007 den sonrasında Honda Bu sorunu halletti dedi...
evet gezgin abi belkide dünyanın en dandirik lastiği DURO dur...hammadesinde artık ne varsa ...kesinlikle ne alırsan ondan kat kat iyidir...
etoş nörüyon hacı...ben gecedeyim 19 da kaçar abbas...
Metucum saol ne olsun. bende yeni geldim işten. Geceye geçtin haNormale döndün yanim
![]()
Motörümüde perşembeden beri görmüyorum. Derdim özlemim böyükYarın bi üstünü açıp havalandıracam. acık çalıştıracam. 4-5 günde bir elleşmek istiyor, 10-15 gün bırakırsam kendi haline bu sefer çalıştırması hayli güç oluyor.