İlhannn nazar değircenn nazarrr...maşallah deee...
değmiş abi değeceği kadar daha ne olsun..
İlhannn nazar değircenn nazarrr...maşallah deee...
baksana abi lastikler çamurlamış :mrgreen::mrgreen:![]()
Merhabalar CBF ailesi,herkese iyi sürüşler.tam siteye üye olduk internet bağlantımız yalan oldu,ama sizleri sağdan soldan okumaya çalışıyordum,cbf forumkolik olduk sayenizde valla sağolun var olun.
Ethemm76 kardeş haber varmı bu yukardaki devir muhabbetinden bunun hakkında bir bilgiye ulaştıysan bizleride bilgilendirirsen seviniriz.Tekeriniz düz bassın.

etoşşş sen var yaa senn...beni ekip nası hanımla gezersin kanküü...demek satıyon ekiyon beni...neyse yazdık bi kenarıya...:salut:
![]()
Merhaba, tam 3 hafta önce cumartesi günü 20 bin bakımı için gittiğimde öğrenmiştim bu devir saatli panel olayını getirttiklerini, o zaman 15 gün içinde gelicek, telefon açarız demişlerdi, 17.18. günde falan hatta bi kaç gün önce ben aradım, acaba unuttularmı falan diye. Henüz gelmemiş, ay sonuna doğru gelecekmiş. Bu şekilde söylenmiş. Bu siparişle 2 adet gelecekmiş, biri benden daha önce isteyen başka bi cbf kullanıcısınınmış, 2. sinede ben talip oldum. Bakalım inşallah dedikleri gibi bu hafta içi gelir. Bende beklemedeyim. Gelir gelmez fotolarla yorumlarla deneyimleri yazarım kardeşlerim merak etmeyin. İsteyen olursa da temin edebilmek için yardımcı olurum.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Ethemm76,teşekkürler kardeşim duyarlılığın için,bekliyoruız ohalde.yani uygun fiyatlı olursa bakarız,
bende 29,06,2007 trafik çıkışlı ikinci elden,1500km de aldığım bir makine var.şuan 8350km de,10 gün önce 8000km bakımını yaptım yükseliş Honda da, garantisi bittiği halde yetkili servise gittim çünkü kıyamıyorum onu ehil olmayan ellere bırakmaya.şuana kadar hiçbir sorun yaşamadım,günlük yaklaşık 12km lik bir yolum var gidip geldiğim,onun için daha 7000 de iken garantisi bitti.
herkese selamlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:04 PM ----------
tekrar merhaba,daha foto koymayı beceremiyorum ilerde koyarım inşallah,
öncelikle bujine bir bakmalısın.
hatta hava filtresine de
subab ayarları bozulmuş yada olmamışsa motorun çalışma sesinde de anormallik vardır.
Asıl bomba geliyor, abi servis, isteyene devir saatli gösterge paneli getiriyor. .
Metocum ayıpsın yaw, telafi ederiz merak etme, artık her küfte yeyişimde evde vs de olsa aklıma kesinlikle sen geleceksin, adım gibi eminim
Vergilerini de ödemişsin, hayırlı uurlu olsunSatcanmı yoksam motoru, vergi borcu yoktur falan
.
evet bu ko nuuy bende merakla bekliyorum.. ben birazdan kış bakımı için servise doğru giderim. fren balatalarım bitti artık. sertleştiler.
arkadaşlar, benim makinanın geçenlerde subap ayarı yapıldı, yağ - hava filtresi - bujisi değişti. Honda Otosever'de. Fakat subap ayarından sonra makinenin çekişi düştü gibi sanki. Egzostta bazen patlama olabiliyor. Makine kalkışta zorlanıyor. 1. viteste birden gaz verince boğuluyor falan..? Sebebi ne olabilir? Yakıt - Hava karışım oranın
da bir sıkıntı olmuş olabilir mi? Bu arada makine 8700km'de..
metehan aga bu otosevere nedense güven duygusu sağlanamıyor.
benımkı 6,000 oldu.dönünce db ye gideyim de hem görmüs olurum.
[/COLOR]Bugün düzeltilmiş olarak ruhsatımı trafik müavirlik bürosundan teslim aldım. Ruhsatı çıkartırken hata yapıldığını kabul ettikleri için masraf ödemem de gerkmedi. Teknik uygunluk belgesi ile gittiğimden ve bu belgedede açıkça iki kişi kullanılabileceği, yolcu taşınabileceği belirtildiğinden hiç bir zorluk çıkartılmadı. Lakin ruhsat çıkartılırken motorla ilgili tüm teknik bilgiler ruhsata uygunluk belgesinden işleniyor. Artık rahatlan gezebiliriz. Hatta yakında çeki demiri taktırıp, yük ve eşya taşır tabelası asarsam şaşırmayın
Ruhsatlarında tek kişi yazmak suretiyle benimki gibi yanlış düzenlenmiş arkadaşlar varsa aramızda hiç zaman kaybetmeden motorun teknik uygunluk belgesi ile motoru aldıklarında ruhsat için gittikleri özel trafik müşavirlik bürosuna veya şahsen direk trafik tescile giderek kolaylıkla ruhsatlarını düzelttirebilirler. Aklınızda bulunsun.
[img=http://img7.imageshack.us/img7/950/img0677bb.jpg][/QUO
slm bu ruhsatı düzelttirmede herhangi bir ücret ödedin mi