[/COLOR]Abi yüksek cc motor senede 15-20 bin km yapan kullanıcıya ekonomik olarak uygun değil. Yüksek cc bence şöyle kullanılmalı; Arabası olan biri için mesela hafta sonları gezilerinde veya hadi bu tatilede arabayla değilde Motorla çıkalım falan gibi. Veya düşük cc li bi motosiklet işe gidip gelirken, deli gibi gezerken kullanılabilir, yanında bi yüksek cc alınıp kenera konulur, o güzelim motorun varlığı ile fazla gezmeden temizlik kişisel bakım vs tatmin olunur
Ayda 300-500 km yapılarak kullanılır. Veya bi seçenek daha var tabi, para ile işi olmayacak kadar zengin, durumu iyi biri olsaydım ne düşüneyim ya, çekerdim v stromu, ne yakarsa yaksın, ne servis masrafı çıkartırsa çıkartsın, senede acımadan 20 bini devirirdim. Gelecekte yüksek cc ye geçersem cbf 150 yi satmayı düşünmek dahi istemiyorum. Cbf ile gezerken eyvah bakımı geldi kaç para tutar acaba, aboo lastikler bitiyor, ulan orayada çok benzin yakar..Eyvah vergi ayı.. Aha zincir dişli bitti, maaşın yarısı gitti, gibi endişeler taşımıyorum. Bir gün arabam veya büyük cc motorum olursa cbf 150 yine benimle olacak.
Ethan kardeş Yuksek CC hakkında soylediklerine (Vstorm hakkındaki yorumun dişindakilere katılıyorum) Vstorm sınıfının neredeyse en cimrisi. İlk alım esnasında biraz pahalı ona diyecek yok. Parca ve bakım masrafıda haliyle biraz fazla fakat yakıt konusunda yeterince cimri....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:56 PM ----------
İnsallah bu sebepten ceza yiyen arkadaşlarımız olmaz...
Ethan kardeş Yuksek CC hakkında soylediklerine (Vstorm hakkındaki yorumun dişindakilere katılıyorum) Vstorm sınıfının neredeyse en cimrisi. İlk alım esnasında biraz pahalı ona diyecek yok. Parca ve bakım masrafıda haliyle biraz fazla fakat yakıt konusunda yeterince cimri....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:56 PM ----------
Arkadaşlar, biraz önce istihap haddi 1 kişi yazan ruhsatımla uygunluk belgemi trafik sigortası içinde her sene gittiğim ve motoru aldığımda ruhsatı çıkarttığım trafik müşafirlik bürosuna bıraktım. Öğleden sonra trafik tescile götürüp düzelttireceklerini söylediler. Yarın sabah teslim alıcam. Bakalım bir sorun, yeni yasa vs yani düzeltilememe gibi bi olumsuzlukla karşılaşacakmıyım. Yarın öğleye kadar almış olucam. Durumu yazarım.
İnsallah bu sebepten ceza yiyen arkadaşlarımız olmaz...