Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

fizik durumu nedeniyle el mahkum cbf alırım ama 20.000 den sonra makinanın huyu suyu değişecek diye korkarımda..o nedenle daha titiz kullanmaya bakarım Tuğrulum...

ha bak bunu servisime 2000 e satıp 2.el ybr almayı bile düşündüm düşük kmde...sonra vergiler aklıma geldi...300 lirada ordan kayıp olacağını düşündüm vazgeçtim...

peki oldu da yeni motor almaya karar verdin abi, ybr125 ve tekrar cbf 150 hariç, hangi motordan alırdın? :cherry:

valla benim şimdiki motoruma bişey olsa (Allah korusun) daha iyisini alamıycaksam yine gider cbf 150 alırım. yaptığımız masraflara değen bi motor bence :cat:

Ben 3-5 sene sonra satıcam, üzerine verip yine sıfır cbf 150 alıcam. (Beni pişman ettirmesse. Sıfır motor istemeden 50-60 bin gitmesi yeterli) Belki bikaç özelliği geliştirilmiş, belki artık yağ yakmayan bi motor montajlanmış vs olur. Tabi o zamanlar halen piyada olursa. cc yükseltmeyti düşünmüyorum. Zaten 80-90 takılıyorum. cc yükseltip ne yapıcam.

Ben kaçtım, hadi size iyi geceler.

fizik durumu nedeniyle el mahkum cbf alırım ama 20.000 den sonra makinanın huyu suyu değişecek diye korkarımda..o nedenle daha titiz kullanmaya bakarım Tuğrulum...

ha bak bunu servisime 2000 e satıp 2.el ybr almayı bile düşündüm düşük kmde...sonra vergiler aklıma geldi...300 lirada ordan kayıp olacağını düşündüm vazgeçtim...

ben de onu düşündüm, ybr sana hakikaten küçük gelir abi :cherry:

edit: belki o zamana kadar cbf125 gelir ethem abi, enjeksiyonlu, daha sportif :p

Arkadaşlar önceleri motorumun cok yaktıgını düşünüyordum. 29.06.2009 da depoyu fulledim. En fazla 85 km hız ve vites degişimleri zamanında yaparak 92 km yol gittim. Dün akşam depoyu tekrar fulledim. 7tl yani 2,12 litre benzin aldı. 1 litre ile 44 km ye yakın yol gitmiş oluyor... İleride motoru buyutursek bu yakıp performansını mutlaka ararız...

shinko derken metehan abi ön arkamı 50 tl yoksa sadece tekimi?

teki 50 gayme kardeş...:p ikiside aynı...

Yok yaw, sadece ön o, 50 tl ye. Metoda arkada geniş IRC var.

arkada bir diş büyük ırc var evet eto maşallah benden iyi biliyon he....

alın size sanatsal çalışmalar...:bounce:

seviyom len motorumu...:cherry:

Gördüğünüz fotolar YENİCE den KARABURUN'a bakış...harika manzaralar harika yerler...bugün uğradım toplamda 120 km yaptım...

Son düzenleme:
Metocum maşşallah, Allah deklanşörüne, tekerine, sıfır motoruna :) zeval vermesin de bizide inşallah oraları senelik iznimde gezdirirsin. Senin çalışma saatlerin, bi gün gece çalışması ertesi gün tatil şeklinde galiba. Sonraki gün tekrar gece çalışması, öylemi ? Öyleyse vella pek kebap bi iş bence :)

Metocum maşşallah, Allah deklanşörüne, tekerine, sıfır motoruna :) zeval vermesin de bizide inşallah oraları senelik iznimde gezdirirsin. Senin çalışma saatlerin, bi gün gece çalışması ertesi gün tatil şeklinde galiba. Sonraki gün tekrar gece çalışması, öylemi ? Öyleyse vella pek kebap bi iş bence :)

yok la gece sabit benim iş...nerde öyle sistem...sabit akşam 20 sabah 8 kanka...gündüz uyumak zorundayım nasıl oclak gezdirme işi hacoli...:pale:

şu kareyi ömrüm boyunca unutmam...baksana yanındaki nasıl bakıyor :p

sen beğendinmi ahududulu dondurmayı...:pağzın kulaklaına varmış...:queen:

40.000 e son 150 km kaldı fotoğraflayıp çakarım buraya...

A.. şaşırdım, bu gün haftalık iznin miydi ? Yoksa uykudan fedakarlık mı yaptın biraz gezinti uğruna benim gibi :) =? Sağlık olsun ya ne yapalım. Elbet bi gün ortak bi boş zaan ayarlamayı başarırız.

O fotoyuda nasıl yakalamışsın, helal valla, bütün cızgılarımı çıkarttırmışsın :) Birazdan sahile çıkıcaz, Bi Ahulu dudulu alırız bakarsız, farklı ve güzel bi lezzetti, sen olmasan hayatta da alacağım yoktu ya :)

cbf 150 geliyooor

arkadaşlar yarın cbf 150 mi almaya gidiyorum rodaj süresi de başlıyor cbf 150 kullananlar bilenler görenler :) tavsiyelerinizi bekliyorum

cbf 150 kullanıcı olarak hayırlı uğurlu olsun diyeyim rodaj hakkında sitede aratırsan yeterince bilgi mevcut

ilk kez kullanıcaksan
1 viteste debriyajı yarım aç sonra hafiten gaz ver 15 -20 km arası 2 ye at 30 gibi 3 e 45-50 arası 4 60-70 arası 5 le git motoru zorlama durup kalkıslarda sürekli 1 ile kalk belki motor tecrüben vardır ben acemiliğimi böyle attım :p

Son düzenleme:
hayırlı, uğurlu olsun, güle güle kullan :rendeer:

benim tavsiyem imkanın varsa mutlaka lastikleri değiştir, çok kalitesizler, Allah korusun kazaya mahal verebilirler :cyclopsan

onun dışında dikkat etmen gereken bişey gelmiyo aklıma :cat:

Forumu takip et, sohbete katıl. İhtiyacın olabilecek aşağı yukarı her şey, marka model başlığı altında mevcut. Hayırlı uğurlu olsun.

ya arkadaşlar devir göstergesi yok hangi hızlarda vites değiştireyim sese göre mi ayarlaym

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar