Arkadaşlar.. bizim motorlar 150 cc, dolayısıyla misal max 8000 devir çeviriyorlarsa, bizler 100 km/h la giderken bu devrin 7000-7500 ünü kullaıyoruz. Bu motor elbette ne kadar kaliteli olursa olsun, normal bir kullnımda bile limitlerde çalışan bir motor, dolayısıyla bu limitlerde zorlandığında 35-40000. km lerde motorun yağ eksiltmeye başlaması, segman piston vs istemesi çok anormal olmayabilir. 500 cc motor olsa 100-120 giderken 3000-5000 devir kullanıcak motor ama ne yazık ki 150 cc ve motor bu hızları limitlerde devir kullanarak yapıyor. Dolayısıyla bizim motoru kullanan ark..ların çoğu motorun kullanım ömrü boyunca % 80 redline yol yapıyor. Çünki 100-110 km/h yol almak demek redline yolculuk yapmak demek. Bence uzun yol ortalama hız 80-90 km/h dır bizim motorlarda. Bu bir sürüş alışkanlığı haline getirilmediği müddetçe 35-40 binde motor bitmeleri, zaten kronik olan yağ eksitmenin artması beni fazla şaşırtmaz. Ha ne olur, sıkıştırılmadan limitleri zorlanmadan kullanılırsa 60-70 bin bile gittiğini düşünürsek bu şahsen bana yeter. Bana yeterki, şöyle temiz 70 bin gitin beni üzmeden. Paraya kıyar sıfır motor taktırırım. Ama titiz ve limitlerini zorlamadan kullandığım halde beni 30-35 binde üzerse de satılık ilanını isyan ede ede vermek konusunda da tereddüt etmem.
Bana servisin dediği şey aynen şu idi. (Ya çubuğunda yağ seviyesini max. seviyesinden aşağı dahi düşürme) bende devamlı böytle yaptım. Yani Metehancım. Gözünü seveyim şu motorun yağ eksitmiş olduğunu servisinden önce sen farket ve yağ takviyesini sen yap. 300-400 gr eksik yağ ile yol yapmak motor için iyi olmayabilir. Mvsim sıcaklıklarını uygun yağlar kullan. Şu an için 15w50 tam sentetik koy ve sıkıştırmadan bi 2000 km yap ve pls yağ eksitme olayını bizilmle yine paylaş. Yağ değişim aralığı için illa 2000 km olmasını bekleme, kışın ağırlıklı olarak 4 ay boyunca şehir içi 1000 km kullandığım da motordan aldığım yağ ile yazın devamlı uzun yolda kullandığım zamanlarda 2000 km sonra motordan aldığım yağ o kadar farklı ki. İnan kışın kullandığım ve 1000 km yağtığım yağ, bu mevsimde kullanıpta 2000 km yaptığım yağdan daha kirli idi. Yani hem kullanıcı hassasiyeti hemde motorun 150 cc olduğunu unutmadan hareket etmek gerekiyor bence uzun süreli sağlıklı kullanım isteniliyorsa. benim motor 35-40 binde ne olacak çok merak ediyorum. Ölmez sağ kalırsam burada paylaşırım. Ya ben 18 bin km mondi kullandım. Yemin ederim satarkebn son yağ değişiminde bilr bir gr yağ eksitmediğini gördüm. Birde scooter yani çalışma ömrünün çoğunda limitlerine yakın devirler kullanıyor. Şimdi bu mondi motorunun cbf motorundan daha kaliteli olduğu idea edilebilirmi. Bence çok zor.
Ya Metehancım, tadını kaçırma, motorumuz bence halen güzel ve kaliteli. Şu anda sıfır motor yapmaya kaç tl diyor servis. Bence yeni bir başlangıç yap, motoru satıp başka motor almak sana daha pahalıya gelebilir.