benim arkadaşın motorla 2009 model 2400 km de rodaj çok güzel olmuş şu an evlilikten dolayı satıyor üzülerek servis harici 500 km de yag degiştiriyor.çok titiz her gün cila filan kıl bir adam yani.3.000 tl istiyor istanbulda.
biz iki kişi onun motorla düz yolda çok rahat 125 km ye çıktık toplam kg agırlığımız 180 kg.yatmalar da gayet güzel kendi orjinal lastigi ile.ama tekken ıslak zeminde lastik hiç yol tutmuyor kendiside şikayetci.1.köprü zincirli kuyu istikametine dogru rampada ikimiz 110 km ile çok rahat çıktık buyurun güzel bir test oldu.yorumları beklerim.![]()
Söylediğin hızlar motorun orjinal haliyle yapılması imkansız hızlar:silent: Tek kişi ile düzde 125 eywallah ama 2 kişi heleki 180 kg demişsin toplamda çok zor:silent: Ben artçımla birlikte düzde 120 yi devirdim yani 120 yi gösteren kalın çizgiyi aştı ibre ama artçım 55 kg falandı benimde 80 kilo olduğumu düşünürsek 135 kg falan oluyor ve senin hesapla aramızda 45 kg fark var buda büyük bir fark:cat: Çünkü arkama 55 kg lık değilde 95-100 kg lık bir artçı aldığımda motor gücünün bu ağırlık için yetersiz kaldığını hissediyorum ve sen 125 yaptık diyorsun:farao: Rampa aşağı yaparsınız ona birşey demem ama düzde imkansız:wiinkk: Ayrıca rampa yukarı 110 la çıktığınıda söylüyorsun 2 kişi bu ise tamamen imkansız:cat: Sanırım sizin göstergede sorun var