HAYIRLI OLSUN KARDEŞİM... Ben de 1 ay sonra alacağım... Ne kadar aldın acaba? sitede 3.950 yazıyor ama?
Merhaba,
motoru Şirinevler Otosever den aldım, bu işi bilen ve gerçekten "esnaf" insanlar, öyle her gelene pahalı motor satayım derdinde değiller.
Ben ordan Hüseyin Bey ve Güven Bey ile görüştüm:
Anahtar teslimi 3.750TL.
Ben ruhsatı başka ilde çıkaracağım için bu masraflar düşüldü, 3.550TL ye aldım.
Dediğim gibi tavsiye ederim, satıcıların "adam gibi adam" olması çok önemli, güven, güven, güven...
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun.. Bende 1 ay önce aldım moturumu ve benimde dizliklerim deponun yanlarını çizdi.. Servise uğradığımda sordum buna ne yapılabilir diye, baktılar bir şey yapılamaz buna komple boyanması lazım ama artmaması için depo kılıfı tavsiye ederiz dediler.. 40 tl idi 1 hafta önce.. Ben depo kılıfını sevmiyorum zaten çiziklerde ufak kılcal çizikler şeklinde.. Nazar boncuğu olarak kalsın
nazar boncuğu olsun tabii :cherry:
ben yine de depo çizilmeden önlem almak istiyorum, depo kılıfı dediğin deri olanlardan değil mi?
Ben de deri olanını sevmedim, araçlara uygulanan kaput filmi benzeri birşey olmazmı? Bu tip bir uygulama gören oldumu?
Aklıma başka birşey daha geldi;
Rodaj, bu hacimde motorlar için de gereklimidir?
Gerekli ise nasıl yapılmasını tavsiye edersiniz?
Devir saati olmadığı için devirden çok hız ile sınırlandıracağız herhalde, tabii deviri çok arttırmadan...
Bu arada söylemem lazım, daha önce vitesli motor kullanmamıştım, o nedenle biraz endişeliydim ama CBF150 gerçekten kullanımı çok kolay olan bir motor, biner binmez kullanmaya başladım, tabi burada 18 yıllık yoğun araç kullanımı ve bisiklet tecrübesi de etkili olmuştur herhalde. :queen: