ooo işte maldan anlayan bir üstad Hondacı daha...bu hayatta cgl 125 e para verecek çok az nadir akıllı adam vardır...0 motorum olacağına 2.el bir temiz cgl 125 im olsun...o makina burada altın değerinde hocam inan...
537 335 22 33
Sağol Metehan bizim külüstürün kıymetini arttırdın, 2 ay içinde lastik değişimi harici (ön lastiğe çamur sıkıştı lastiği yedi değişti, arka lastiği de bugün patlattım) mide bulandıran bir nokta yok:cat:
haco külüstür mülüstür burada kurye arkadaşların olmazsa olmazı...yani yokki piyasada temiz alsınlar kapış kapış...:cat:
bu şambriyel olayı benimde zamanında canımı sıktı...innova ile otobanda kalmışlığım arka lastikden...zor valla...yaşamayan bilemez...hangi yollara giriyon nası beceriyon başkan...ale:
Ustam ehliyet yok ki Başkan olalım:cherry:, olmadığı için de tarla-bayır-taktör yollarından gidiyorum, çamurlara batıp antreman yapıyorum:queen:
Cebimdeki B sınıfı ehlyeti 5 senedir kimse sormadı ama yine de temkinli oluyoruz,cezası caydırıyor
Arka lastiği nasıl patlattım anlamadım:silent: bayağı yavaş indi.
ehliyet yokmu sende...:queen:irezillayıp ya bu yaşta ...üşenme git al kaza bela olursa .ıçtın...cezaı hem saydırır hem yardırır..:queen:çaktırma bende alalı 2 yıl olmadı...
bak ne dicem şimdi senin dırahtör cgl 125...e bu topac cbf topacı...yani dükkanın önünden çekil be abicim...geyikte yapıyoruz kızmasınlar ayıp olmasın arkadaşlara..ok...:cat: lastikden yana sıkıntın hep olur...
ale:
Yakında jant şeridi çekeceğim . Kırmızı düşünüyorum. Fotoğrafları bekleyin![]()
Yakında jant şeridi çekeceğim . Kırmızı düşünüyorum. Fotoğrafları bekleyin![]()
evet arkadaşlar artık topiğimizin adıda değişti sağolsun Görkem kankam halletti...CBF 150 hakkında herşeyi buradan okuyabilirsiniz...elimden geldiği kadar bildiklerimi paylaşmaya çalışıcam...sizde birşeyler katın hep okumayın...arıza sorun problem memnuniyet servis bayi şikayetleri hep burdan yazışalım ortak hareket edelim yağından parçasına kadar herşeyini burda paylaşalım...
Merhaba arkadaşlar ben bu motosikletten almayı düşünüyorum daha önce cbx 250 kullandım ama motor bana küçük gelmedi 150 lik olmasına rağmen yalnız şöyle bir sıkıntı var ikinci el hangi motosiklete baktıysa hep ayaklık ve motorun alt kısımı zincir dahil yağ içindeydi daha sonra arkadaşlar bu motosikletin yağ eksiltme sorunu (aşırı derecede) olduğunu söylediler sayın cbf 150 kullanıcıları bu yağ eksiltme yani ayaklık ve motorun alt kısmı yağ içinde kalma sorunu sizde de var mı? şimdiden teşekkürler arkadaşlar cevaplar için.