Yorumlarını bekliyeceğim lastikler hakkında ama sende motoru kullanmıyosunki
Burdan takip ettiğime göre benden birkaç hafta önce aldın motoru ama ben cuma günü 4.000 bakımına soktum bile![]()
Ark.. lar 2. el bakın.. çok temiz aksesuarlı motorlar var piyasada.. 3000-5000 km de bakımları yapılmış vs. 2009 model 4000 km de.. bakımları yapılmış, üzerinde 400 ytl aksesuar var. kappa canta, tur camı, motor kortuma ve far koruma demiri, depo kılıfı, held marka branda. Sattıcı değilim ama şu anda ben satsam 3300 tl ye falan satardım. Bu tarz, makul, albenisi olan çok ilan var sahibinden.com da. Böyle bi motor size anahtar teslim 3450 tl ye falan ful aksesuarlı bi şekilde gelebilir. Belki daha ucuza bile düşürebilirsiniz. Ben bile şimdiki aklım olsa ikinci el bakabilirdim. 4000 km de 5000 km de cbf halen yeni ve bakımlı görünebiliyor. Sıfırdan hiç bir farkı yok. 0 motora o kadar para vermeyin derim. Peşini olanlar 2. el baksın bence..
ya arkadaşlar ocak ayındayız.Bu motorlu taşıt vergisinin zamanı geldimi?
Arkadaşlar;Ben aylardır ikinci el temiz bişey arıyorum.Asıl olması gereken fiyat Hondanın sahibinden.coma verdiği fiyat yüzünden yükseliyor.Sıfırı olmuş 3.790 birde masrafları 4.000 TL.İkinci el de maalesef buna bakarak yükseliyor.
Bu motor evet güzel,sağlam,kaliteli filan ama 4000 TL de etmez artık.
Hani kriz vardı noooldu.Fiyatlar düşeceğine yükseliyor.Demekki bu kriz falan uydurma.Kriz herzaman bizim alım gücümüzde.
Bu arada hala arıyorum temiz CBF.
Ya arkadaşlar motosiklet HİÇ mi sorun çıkarmıyor düzgün rodaj yapılırsa ?? isviçere malı saat gibi yani ?? :silent:![]()
Gene karar değiştirmişin bak sımdıde keewayBende merak ettim bakdım googleden
![]()
abi çok büyük ihtimal cbf olacak. Arkadaşlarım ve yakın çevrem "Honda'dan şaşma üzülürsün bak benden söylemesi" dediler. Herhalde CBF ile başlayıp maddiyat ta el verince Suzuki İntruder (250 c.c. chopper) almayı düşünüyorum.
Sizce 2. el mi alayım 0 km. mi?:silent: