Muratcan devir saati siparişi verdim adam göndermiş
selam arkadaşlar...1 hafta içerisinde motosikletimi almak üzereyim.kışın almak ne kadar mantıklı derseniz?? sezonu olmadığı için fiyatlar biraz daha uygun :cat: seçeneğim üç motosikletti cbf,ybr,apache!!ybr zaten kullandım kardeşimde var apache derseniz o'motosiklet beni biraz düşündürüyor :silent: nede olsa yeni çıkan bir marka sağlamlığından şüphem yok ama ileride belki yedek parça sıkıntısı yaşattırabilir..ve cbf almaya karar verdim siz ne dersiniz !! bana en yakın yetkili satıcı ankarada....
selam arkadaşlar...1 hafta içerisinde motosikletimi almak üzereyim.kışın almak ne kadar mantıklı derseniz?? sezonu olmadığı için fiyatlar biraz daha uygun :cat: seçeneğim üç motosikletti cbf,ybr,apache!!ybr zaten kullandım kardeşimde var apache derseniz o'motosiklet beni biraz düşündürüyor :silent: nede olsa yeni çıkan bir marka sağlamlığından şüphem yok ama ileride belki yedek parça sıkıntısı yaşattırabilir..ve cbf almaya karar verdim siz ne dersiniz !! bana en yakın yetkili satıcı ankarada....
Burada usta var . Ama çorlu honda'yada gidebilirim. Hem 1000 lik bakım geldi. Bakımda yapılır o arada.
Balans ayarı falan gerekir mi ? Gerekirse buradaki ustada yoktur o makine. Mecbur çorluya gideceğiz.
gene zam!! ya bu nası iştir her ay zam mı gelcek? ben de and ictim! kasım fiyatından werirler werirler yoksa başka bişiyler bakıcaz..ya da motorumu kullanmaya devam edicem şaka gibi :farao:
3.790 olmuş offr:
r:
r:
Herşey dahilmi:silent:
Sitesinde yazan 3,790 nakıt herhalde buna bayınınde karını koy nerden baksan plaka flan 3,900 bulur...