Lastiklerin patladığı zamanda geçici çözüm olarak kullanan köpükler ne kadardır tahminen ve onlarla ne kadar yol yapabiliriz ?
Orjinal lastikler gerçekten çok kalitesiz.Bir avuç sudan geçerken arka lastik kaydı gözümden sakındığım güzelim motorumu yatırdım. Kenarı ve ön koruma çizildi.Hemde 100 Km yol yaptım.2 viteste vede daha kötüsü yolun sonunda oldu.Çok üzüldüm. O yüzden 1900 km olmasına rağmen lastikleri değiştirmeyi düşünüyorum. Bir de yeni çıkan kafa korumalıktan almayı düşünüyorum Fiyatlarını bilen varsa yardımı ve tavsiyesi için şimdiden teşekkürler
Motosikletimi aldığım ilk gece 10 dakika kadar kullanmıştım. Ve yağmur yağıyordu.
Yeni başlamıştı yani en kaygan olduğu zamandı yerlerin. Banada pek güven vermedi.
Honda yetkililerine sesleniyorum.
Kriz var,Para yok,Yatırımlar bitti,Dolar arttı fakat hala sizden bir adım yaklaşım göremedik.Fiyat benim bütçemde olanlar için pahalı kalıyor.
Hadi krize bi yumruk siz atında bizde bundan sebeplenelim. Olmazmı?
Hoooooooooooooonnndaaaaaaaa.
Hayırlı olsun.55ytl ve 7.5 da işçilik 62.5ytl yemi geldi şimdi![]()
.
.
Dunlop taktım bugun. müthiş bir lastik.
55 ytl.
![]()
![]()
cevizli konşuk motordan temin edebilirsiniz. 7,5 ytl işçilik ücreti + 55 ytl lastik.
Şu an lastik daha yeni olduğu için bişey söylemek zor. Fakat yatışlarda ve yol tutuşunda duro dan 1500 kat daha iyi bence.
![]()
.
.
Buda safebet ön cam.. Çok faydası var..
30 ytl aldım kendim taktım. Takması çok basit. Hızı kesmiyor.. Rahatlıkla sigara içebiliyorum artık
Orijinal aynaları söküp çöpe attım. Bir çift titan aynası taktım. Şimdi artık aynanın teki bile yetiyor. Kör nokta kalmadı. Süper oldu.
bence senin isteğin gerçekleşmesi zor bir hayal,fiyatı yükselmeden imkanlarını zorlayıp almanı tavsiye ederim,dolar neredeyse %40 değerlendi,motorlarda mecburen yükselecek:farao:malesef
Bende düşünüyorum ama fiyatlar biraz tuzlu.Duro markası zaten motorun üstündeki marka değilmi duro almayın bence:cat: