34 ytl . mete_han kaç senedir vergi ödemiyon sentoplam yıllık 68 YTL arkadaşlar..
ilk vergiyi daha ödemedim...öle duruyor valla...ulen devletle başım belaya girmesin...bi ceza yersek 40 gayme olur...aboooo...
34 ytl . mete_han kaç senedir vergi ödemiyon sentoplam yıllık 68 YTL arkadaşlar..
bravo hemen hesaplamışsın sağol be gözüm![]()
cbf 150 ' miz yok ama cbf 150 ciye saygımız sonsuz abeeeeee :bounce:
cbf 150 ' miz yok ama cbf 150 ciye saygımız sonsuz abeeeeee :bounce:
Mete_han bi arada sigortaya bak kesin geçmiştir![]()
sahibinden 10 numara cbf var izmirde:queen:
vereyim kardeşim benim makinayı sana:bounce:
vergi okadar faiz yemiyor korkmayınama bu dediğimede güvenmeyin....
şimdi sevgili abim metehan sen bana onun fiyatını sor sonrada kargoyu sor eyer kargo demirin fiyatını aşarsa kalsın...bide garanti hesap no veya numaran vs... varsa ama dur para yok şimdibakıma girip çıksın sonra ama sen genede sor :rendeer:anca sen halledersin bu işi.
haco şimdi Sirkecide fiyat farklı bayilerde kazık biliyon...benim takdırdığımda demire 50 gayme aldılar...Sirkecide 25-30 muş...
ama bu kazığı Konşuk D&B motordan yemedim...o zamanlar sahibi başkaydı...
ben onu halledicem kanka...dediğin gibi kargo pahalı...belkim otobosa verirsin...sana atıyorum 50-60 gaymeye patlar ama deponu gidonunu korur...neyse halledicez çözücez bu olayı...:cat:
Bodrum Turgutreisemi gelcek kargo...
arkadaşlar arka çanta ne önerirsiniz cbf 150 ye
abi saol zahmet olmassa bi bak sen yok ayarlarsak bodrum otogarına merkeze ben tüm masrafları hallderim bi hesap no bırakırsın özelden.
Arkadaşlar yarın akşam üzeri cbf150 ile Hatay-Aksaray yapacağım...Gidiş-Geliş toplam 900km....Heyecanlıyım bakalım cbf beni yoracakmı?Sanmam yormaz beni..![]()
Sağolasın...İçimde bir korku var aslında zor olurmu diye...Ben cbfme güveniyorum...hayırlı yolculuklar...
Sağolasın...İçimde bir korku var aslında zor olurmu diye...Ben cbfme güveniyorum...O beni yarı yolda bırakmaz...
Arkadaşlar yarın akşam üzeri cbf150 ile Hatay-Aksaray yapacağım...Gidiş-Geliş toplam 900km....Heyecanlıyım bakalım cbf beni yoracakmı?Sanmam yormaz beni..![]()
Sağolasın....! :cherry:Hadi hayırlı yolculuklar :bounce::bounce:
Sende sağol...Bakımları tam motorun...Çok temiz kullanıyorum...Bende yormayacagına inanıyorum...:cat:İyi yolculuklar dilerim. yanına bir kac arkadaş bulabilirsen daha zevkli bir yolcuk olur ama hadi hayırlısı. Bakımını yapıyorsan CBF sani yormayacaktır... Yanına fotograf makineni almayı unutma...:rendeer: :rendeer: