Mete Han'dan Satılık 1000 Km CBF 150...3400 YTL - Bugün, 18:30 PM
Arkadaşlar merhaba...Öncelikle üzgün ve süzgünüm...canım motorumu daha 2 saat önce 1000 bakımına götürdüm...bana sanki konuşuyor yav...diyorku ey sahip bana nasıl kıyarsın...bir aşk bu vallahi...Şimdi diycenizki hayrola motorola mete handro...abi anlatayım...
Biz ev alırken biraz dolandırıldık...8 yıl devam eden davamız aleyhimize sonuçlandı...Daha doğrusu 12 daire birden konu komşu hatta mahallemizdeki bayağı bir şakiri Sivaslı :farao: müteahhit dolandırdı...Kaba İnşaat ev almıştık...sonra toprak sahibi aleyhimize işgaliye davası açtı kazandı...dava sonuçlandı...Bu arada müteahhit iflas ettim ayağına yattı...noter satış sözleşmesinde iki kelime yok diye kaybettik davayı...o iki kelimede "TAPUYA ŞERH"...koydurma kelimesiymiş...tabi biz keklendik...Müteahhit hepimizi dolandırdı...sonra iflas ettim dedi...toprak sahibide davayı kazanınca bizim para vermemiz kesinleşti belli bir miktarda...yine mal sahibi insaflı çıktı vs.vs...bu arada yine karşı avukata para vermemiz falan durumları oluştu...10.000-12.000 ytl civarı...pedere takviye bazında...olaya el atmam lazım...bu nedenlerle motorumu satmak zorundayım...sağdan soldan toparlamaya çalışıyoz işte...
istediğim rakam 3400 ytl...artık zamda işimize yaradı hani...

...
motor 1005 km de...
siyah...
koruma demiri var...
bu kuryelerde olan elcikler var ya ondan var...
yan ayak taktırdım...
branda hediyem olsun...su geçirmez adam gibi bişey...
bu kadar....kask mask veremem...kusura bakmasın kimse...şimdi sahibinden .com ada ilan vericem...ama motoru aldığınızda km 1100 mü olur...1200 mü olur orasını bilmem...çünkü geziniyom...
haydi hayırlısı bakalım...bundan sonrada motor alamayacağım orası malum....:salut:
iletişim
537 335 22 33...Mete Han....İşyerim Maçkada ....gel gör...
ciddi olmayanlar aramasın...lakayıt tipler olursa küfrederim...

abi motor kaç basıyo diye arayan olursa girişirim...:queen:
kazası mazası yok çok şükür...
Alp en çok sen sevinirsin len dimi...:salut:
http://www.motosiklet.net/forum/sat...-handan-satilik-1000-km-cbf-150-3400-ytl.html