allah razı olsun arkadaşım düşünmende yeterli çok teşekkür ederim..
ne demek .:wiinkk:
BİROL 78 ve CİHAN kardeşlerim, benim 4000 km de ki cbf ime 40 dişli taktım ama hız artması vs olmadı, motorumu iyi açamadık ne yaptık bilemiyorum. 4. viteste 110 a çıkıyor, 5 e takıyorum arkası gelmiyor. 41 diş almak istiyorum ama İst.. İtimat motor a telefon açıp sordum.. 43-40-38 var dediler ama ellerinde 41 yok. 41 dişi nereden bulabilirim. Cargo ile bile gönderebileceğinizden bahsetmişsiniz, ben Kocaeli' deyim. Siz bana bu dişliden elinde olan bi dükkanın adres tel verebilirseniz çok memnun olurum. Ben gelip alabilrim.
Birde şunu sormak istiyorum. İstanbul Sirkici' de, sadece İtimat Motorun olduğu bölgede mi motorcular var.. Sirkecinin farklı yerlerinde de varmı ? Varsa nereleridir ? Veya bu Sirkeci gibi farklı semtlerde böyle motor piyasası hareketli sokaklar, bölgeler varmı =? Bu arada 42 diş ile 38 çok farklıymış, 2 fotoda bariz belli oluyor

Ayrıca bu dijital hız göstergesi ile siyah el rüzgar korumalarından da almak istiyorum.. Nereden bulabilirim =?
arkadaşım ilk önce sana 41 dişli bulamayacagını ve bulsan bile 1 dişin hiçbir farkını göremeyecegini söylemeliyim.
bize ne 40 ne de 41 dişli fark eder, yani hiçbir fark görmezsin,
ancak 4 diş birden azalacak yani çok sayı olması gerek bunun için en idaeli 38 dişlidir.
sana gönderebilecegim ancak 38 dişlidir, eger 36 veya 34 diş takmak istiyorsan bunlardan da randuman alamazsın.
evet istanbulun bilinen motosikletci yeri sirkecidirr, ve bunun dışında kadıköy fenerbahçe stadının orası var ama kadıköyde o orjınal parçalar ve bizim cbf ye göre pek bişey yok,
42 ile 38 dişli arasında tabiki fark olucak çünkü arada 4 diş var ve biraz ufak hali ile.
dijital km göstergesi ise bisikletcilerde satılan km lerden,
önceden bisikletimde kullanıyordum şimdi motosikletime taktım,
ama alırken dikkat et, yüksek hız gösterenlerden al, arkasındaki kutuda yazar zaten benimki eski model ve 122 km de bitiyor baştan başlıyor.
el rüzgar korumaları demişsin elcik korumaları yani bunlardan istersen elimde birkaç adet var, sana kargo ile gönderebilirim.
Bende öyle biliyorum motor 8.000 lere falan gelince tam anlamıyla açılıyormuş
arkadaşlar bence hiç alakası yok ben cbf 150 ilk aldıgımda 800 km iken çorlu gezisinde 120 km hızı gördüm..
ne demişler : basarsan gidersin basmazsan gidemezsin:queen:
bi ara bütün cbf'leri bi araya toplayalım mesela bi şehir belirleyip buluşalım nası olur:bounce:
evet ben bu işi istanbulda yazın yapmayı planlıyorum,
şöyle 70 veya 80 cbf 150 yan yana
birde gazeteye çıkarız,
bizi fark edin diye slogan asarız.:cat: