Selamlar, arkadaşlar az önce mototal'da motoru yakından gördüm, inceledim.
İzlenimlerim:
1- CBF 150 kesinlikle fotoğraflardakinden çok daha büyük ve kaslı bir motor. (Selesi çok geniş ve rahat görünüyor, artçı için de fazlasıyla büyük ve rahat bir sele üstelik. Benzin deposu ve ön kısım geniş ve kaslı, arka taraftaki bagaj çok şık görünüyor. Çamurluklardaki siyah plastik ekler kötü havalarda çok işe yarayacak gibi ve fotolardaki kadar basit durmuyor.)
2- Bu motor bir commuter değil bence, cbf 250 ayarında bir motor hatta bana görünüşü daha güzel geldi.
3- 3200 ytl fiyat anahtar teslimidir, plaka v.s. dahil. Duyunca alma planlarımı hızlandırma kararı aldım doğrusu.
4- 2007 modellerde devir göstergesi olacağı hakkında bayii, öyle bir şey yok bize öyle bir şey denmedi dedi. (Yani sırf devir göstergesi için 2007'yi bekleyip bir de zam yemek bana akıl karı gelmedi)
5- Özellikle siyah renk oldukça göz dolduruyor, ama koyu kırmızıyı da yabana atmamak gerek. Sizin anlayacağınız bu alet hiç de yabana atılır gibi değil.
Ben motoru gördükten sonra kesin olarak bu aletin ilk motorum olmasına karar verdim (çok daha iyi bir alternatif çıkmazsa, ki bu şartlar altında çıkacak gibi görünmüyor). Ve bana göre bu aletin ybr v.b. gibi motorlarla kıyaslanması en azından görüntü olarak ve ebatlar olarak kesinlikle haksızlık. Çok daha güzel görünüyor ve çok daha kaslı. Ve bir kez daha anladım ki, bir motosikleti yakından görmedikçe fotoğraflar bir karar vermek için yeterli değildir. Birebir incelemeden önyargılı davranmamak gerek.
En kısa zamanda almayı düşünüyorum artık, umarım buradan sürüş izlenimlerimi de yazma fırsatım olur.