Motorun gerçekten yakıyor koltuğu nerden ve kaça aldın
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:02 ----------
Selam,
Bugün Konşuk Honda'ya gittim ve yıkıldım :santa:
Bildiğiniz üzere motorun stop etme sorunu için gitmiştim. karbüratör temizliği subap ayarı vs yapılır düzelir sanıyordum ki.. motorun yağ yakmasından dolayı sıkıştırmada sorun oluyor dedi usta.
Bu arada motora 400 km de bir yağ ekliyorum çook ciddi bir yağ eksiltme mevcut. Bu bana en afillisinden dost kazığı oldu keşke de tanıdıktan almasaydım eden yapan Allah'ından bulsun diyorum.
Arkadaşlarım abilerim serviste yaptıracağım motorumu 500 TL civarında birşey tutuyor. Anadolu yakasında bu işi yapabilecek güvenilir daha uygun bi yer varmı bildiğiniz? varsa değerlendireyim yok ise Honda'ya gideceğim.
Okadar yağ eksiltmemesi lazım eğer motor yaptıracaksan Krank ta sağlamsa sadece silindir pistonla kurtarır sın silindirin orjinalse yenisini alma rektefiye yaptır motor eski gücünden daha fazla yükselecektir çünki piston çapı büyüyecek buna bağlı olarak silindir çapıda büyüyeceğinden motor daha atak olacaktır tamirciye sorsan bin dereden su getirir gereği yok der çünki adam parça satacak rektefiye ciye gitmeyecek ama yaptırırsan dediğimi üstele