düz yeri yapıştır ama eğimlerde ısıtıp yapıştırırsan olur.. ya nasıl anlatayım ki..dur video ekliyeyim..
BMW direksiyonu..referansım buydu...ilk başta beceremiyorsun ama bu gerçek
https://www.youtube.com/watch?v=mL0nOpvkTb4
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:16 ----------
bence güneş altında sticker lar acayip belli olacak ama napayım motorum kırmızıbaşka renkle uğraşamadım.. istemedim.. mat siyah isterdim ama nasip diyelim..
motoru bitireyim bikaç haftaya araba işine gireceğim ve gurbetteyim hafta sonu boşum..arabamı yapacağım..güzel olursa fabrikadan 2 kişi kesin yaptıracakbi yapayım fabrika önüne çekeyim yaptıran olur.. biraz da para kazanırım diyorum.. hafta sonu iş çıkar bana
kablomu falan ayarladım.. makaralı 35 mt uzatma kablosu aldım
kaplama işini piyasada 1500 tlye kaplıyorlarmışş . yuhh dedim.. çok pahalı..
92 model excell. bakalım nasıl olacakhadi hayırlısı ..
Nihat hocam senin çalışmaları da sabırsızlıkla bekliyorum.. hafta sonu![]()
abi excell nasıl =) biliyorsun arabamızı satıyoruz ve 5-7 bin civarı birşey bakacağız seçeneklerde excellde var lpgli düşünüyoruz ne akdar yakar lpg de abi ? 50 tl üzerinden konuşsak kaç km yapar =) motoru satıp alırsam mecbur okula bununla gideceğim =)
abi bizim bi arkadaşın wolksvagen scirocco su var okulda komple karbon kaplı 2000 tl ye yaptırmış ama işçilk temiz =) anlattıda adamlar önce alkolle siliyormuş aracı komple detaylı temizlikten sonra filan =) çoğu parçayı söküp içe katlayarak filan yapmışlar =)